A Démon

2 500 Ft

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz! Amennyiben a kosárba teszed a könyvet, akciósan biztosítunk számodra egy könyvet, ha nem szeretnéd akkor nyugodtan vedd ki a kosárból,
Cikkszám: 9789631253849 Kategóriák: ,

Irracionális-e elfogadni olyan jelenségeket, amelyek az anyagi világtól függetlenül is létezhetnek, azokból nem vezethetők le, és befolyásolhatnak történéseket? Létezik-e egy láthatatlan határvonal a megismerésben, mely a földi életben nem léphető át, csak utána? Van-e Egyetemes Törvény, amely minden létezőt magában foglalva működik?
Alessandra Treffini és Luigi Bolsenano különös találkozásának története nem adhat erre választ, összesen csak annak mintája, hogy aki nem csupán él, hanem létének értelmét is keresi, eljuthat ahhoz a felismeréshez, hogy nem cél nélkül létezik, mert az eleve meghatározott fogantatása pillanatában, és ha földi létének befejezése pusztán anyagot hagyna maradványul, akkor ez a cél értelmetlenné válna.
A Teremtés tehát nem mítosz, nem vallási ideológia, hanem olyan tény, mely nem szorul bizonyításra a gondolkodásra képes ember által.
A történet szimbólum is, távol áll a démonok világától, valójában Alessandra kettős lényének feltárulkozása Luigi előtt a szabad akaratra, a tiltásra és annak elfogadására mutató példa.

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Démon” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük