A GUGGOLÁS BIBLIÁJA

3 990 Ft

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz! Amennyiben a kosárba teszed a könyvet, akciósan biztosítunk számodra egy könyvet, ha nem szeretnéd akkor nyugodtan vedd ki a kosárból,
Cikkszám: 9789634436515 Kategória:

Dr. Aaron Horschig arra tette fel az életét, hogy sportolóknak segítsen megtalálni az edzések okozta kisebb-nagyobb fájdalmak elkerülésének módját és e mellett még az igazi potenciáljuk elérésében is támogassa őket. A Squatuniversity.com alapítója, Dr. Horschig képes az általános sportteljesítményedet növelni a finomra hangolt technikájával.
A Guggolás bibliája: Útmutató a guggolás tökélyre fejlesztéséhez és az igazi erőd felfedezéséhez segíteni fog, hogy kibontakoztathasd a sportban rejlő lehetőségeid azáltal hogy útmutatást ad a:
•biztonságosabb edzések végzéséhez,
•a kisebb-nagyobb fájdalmak megfelelő kezeléséhez,
•a guggoló technikád tökéletesítéséhez,
•és a saját erőd és potenciálod fejlesztéséhez.
 
Dr. Horschig a pályafutása során együtt dolgozott sportolókkal az NFL-től kezdve a nemzeti szintű súlyemelőkig bezárólag. Most elsajátíthatod az Ő, évek során megszerzett, felbecsülhetetlen tudását, amivel felfedezheted azt a benned rejlő kivételes sportembert, akinek valójában születtél.
 

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A GUGGOLÁS BIBLIÁJA” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük