A karnevál véget ért (ekönyv)

Ft

Cikkszám: 9786150001708 Kategóriák: , ,

A regény izgalmas, változatos, szövevényes és fordulatokban gazdag a jelenkorban játszódó fikciós történelmi thriller, amelyben iszlám, keresztény és ateista eszmék harcolnak egymással a túlélésért, a hatalomért, gyilkosságokkal, rejtélyekkel, szerelemmel, és szexszel fűszerezve.

A szerkezete olyan, mint egy grillnyárs. A nyársra a nemes, megfűszerezett, ámde száraz hús mellé zsíros szalonnát, ízletes zöldségeket, hagymát, paprikát, gombát tűzünk, és ezt többször megismételjük, amíg a nyárs végére nem érünk, majd az egészet állandó forgatás mellett faszénparázson egybesütjük. Ezzel az értékes, ámde önmagukban unalmas étkek egymást kiegészítve és megízesítve kitűnő táplálékot adnak. A grillezett rablóhús több, jobb és finomabb étel, mint az összetevői és alkotórészei külön-külön megsütve. A regényben ugyanígy a borzongva szórakoztató thriller mellé mélyen elgondolkodtató filozofikus részeket, majd romantikus és erotikus jeleneteket fűzve a témák egymást kiegészítve több és értékesebb élményt adnak az olvasónak, mintha külön-külön krimit, filozófiai értekezést, vagy romantikus könyvet olvasna.

A szerző a változatosan egymás mellé fűzött gondolatokkal a másként látás élményét, az ítéletek és előítéletek felülvizsgálatának lehetőségét kínálja fel az olvasó számára.

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A karnevál véget ért (ekönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük