A karnevál véget ért (ekönyv)

Ft

Cikkszám: 9786150001708 Kategóriák: , ,

A regény izgalmas, változatos, szövevényes és fordulatokban gazdag a jelenkorban játszódó fikciós történelmi thriller, amelyben iszlám, keresztény és ateista eszmék harcolnak egymással a túlélésért, a hatalomért, gyilkosságokkal, rejtélyekkel, szerelemmel, és szexszel fűszerezve.

A szerkezete olyan, mint egy grillnyárs. A nyársra a nemes, megfűszerezett, ámde száraz hús mellé zsíros szalonnát, ízletes zöldségeket, hagymát, paprikát, gombát tűzünk, és ezt többször megismételjük, amíg a nyárs végére nem érünk, majd az egészet állandó forgatás mellett faszénparázson egybesütjük. Ezzel az értékes, ámde önmagukban unalmas étkek egymást kiegészítve és megízesítve kitűnő táplálékot adnak. A grillezett rablóhús több, jobb és finomabb étel, mint az összetevői és alkotórészei külön-külön megsütve. A regényben ugyanígy a borzongva szórakoztató thriller mellé mélyen elgondolkodtató filozofikus részeket, majd romantikus és erotikus jeleneteket fűzve a témák egymást kiegészítve több és értékesebb élményt adnak az olvasónak, mintha külön-külön krimit, filozófiai értekezést, vagy romantikus könyvet olvasna.

A szerző a változatosan egymás mellé fűzött gondolatokkal a másként látás élményét, az ítéletek és előítéletek felülvizsgálatának lehetőségét kínálja fel az olvasó számára.

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A karnevál véget ért (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük