Üzlet

A slag (ekönyv)

2 390 Ft

Cikkszám: 9789634438380 Kategóriák: ,

Leírás

Fokföldi Tivadar főhadnagy általában rossz helyre lép. Mások tyúkszemére. Hiába jó rendőr, ha többen mondanák el a gyászbeszédét, mint ahányan gratulálnának neki egy sikeres ügy lezárása után.
A dolgok megváltoznak, mikor egy Amerikából hazatérő ifjú titán Zsombhor Zsolt /a H néma/ lesz a társa és kapnak egy komoly ügyet:  egy lövés dördült el a kerületben, vajon ki lőtt és lőttek-e egyáltalán? A hadnagy amerikai egoja és a magyar valóság néha összeütközik, kiderül egy külhonból hazaszakadó magyar életéből kiesett pár évtized Magyarország és emiatt olyan tanácstalanul áll a válláig sem érő parancsnoka mellett, mint tejbegrízét vesztett napközis.
Az ügy nem nagy ügy, minden a helyén, mindent gyorsan le lehet és le kell zárni, ám Fokföldi főhadnagynak nagyon hiányzik valami: a slag az udvarról. Ami mindenkinek mellékes, de Ő nem hagyja annyiban. A nyomozás halad előre, a főhadnagy előléptetési esélyei egyre hátrább, Zsombhor hadnagy próbál képben lenni, de már az is siker, ha a keretig eljut.
Célba ér-e a főhadnagy vagy koszorúk tömegében százados lesz? Eléri-e Zsombhor hadnagy, hogy egyből megérti, amit egy magyar bűnöző mond? Van-e olyan most Magyarországon, hogy lehetetlen?
Bakker Gyuri könyve egyszerre korrajz a mai magyar valóságról, egy vidám mese az egyszeri rendőrről, egy rejtélyeket feltáró krimi és egy hangos mosoly oldalakon keresztül.

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
Betekintő Olvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A slag (ekönyv)” értékelése elsőként
Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv