A szeretet KUTYAiskolája (ekönyv)

2 000 Ft

Cikkszám: 9786156151209 Kategóriák: ,

A kutyák képzéséről számtalan könyv jelent már meg, mégis úgy gondoltam, ezeket a gondolatokat meg kell osztanom azokkal, akik megtisztelnek azzal, hogy elolvassák.
Amellett, hogy a kutya tanításához ismernünk kell a modern etológia eredményeit, arra a megítélésre jutottam, hogy részben más megközelítésből szemlélve talán még hitelesebb és tartósabb eredményt érhetünk el.
Ez a kérdés túlmutat az ember-kutya kapcsolat vizsgálatán, sőt ahogy a későbbiekben megpróbálok rávilágítani, ez a kapcsolat csak úgy lehet eredményes és mindkét fél számára építő jellegű, ha az ember mintegy kívülről figyelve magát, az önismeret eszközeként tekint rá.
A következőkben kísérletet teszek arra, hogy ebből a nézőpontból tekintve a kérdést rávilágítsak egy-két lehetőségre. A könyv végén az ajánlott és felhasznált irodalom jegyzékéből talán kiderül, milyen gondolati háttér adhat segítséget mindennapjainkban, nemcsak a kutyákkal való kapcsolataink ápolásában. Remélem, nem tekintik ezt túl nagy merészségnek.
Végül köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik hozzásegítettek ezeknek a gondolatoknak a papírra vetéséhez, és persze nem utolsósorban a kutyáknak, “akiktől” a legtöbbet tanultam.

Beleolvasok

Szerző

ISBN

Betekintő

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A szeretet KUTYAiskolája (ekönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük