A táplálkozás bibliája (ekönyv)

3 199 Ft

Cikkszám: 9789631367645 Kategóriák: , ,
Jól érthető, felhasználóbarát és megbízható táplálkozási útmutató A táplálkozás bibliája-bizton állíthatjuk, hogy minden háztartás nélkülözhetetlen kézikönyve lesz, mert mindannyiunkat érdeklő kérdéseket tárgyal: 

• Hétköznapi betegségek A-tól Z-ig: mitől alakulnak ki, hogyan előzhetjük meg és kezelhetjük őket táplálkozással? 

• Gyógyító élelmiszerek A-tól Z-ig: milyen közönséges, hétköznapi élelmiszerek tesznek jót és miért? 

• Életkornak megfelelő táplálkozás: hogyan változnak életünk során a táplálkozási szükségleteink? 

• Gyakori étrend-kiegészítők: mikor és hogyan szedjük őket? 

A szakácsdoktor Dale Pinnock praktikus, mérvadó tanácsait követve mindenki gyógyírt találhat a család hétköznapi betegségeire, ritkábban jár majd orvoshoz, kevesebbet költ drága gyógyszerekre és olyan tanácsadó könyvekre, amelyek csak összezavarják. 

A szerző a tudatos táplálkozás jól ismert szószólója Nagy-Britanniában. Dietetikai és fitoterápiás tanulmányain túl táplálkozás-élettani mesterfokozatot szerzett – így igazán tudja, mi és miért jó a szervezetünknek. Szakácsként pedig azt is tudja: megfizethető, könnyen beszerezhető élelmiszereket kell javasolnia, hogy mindenki élvezhesse a tápanyagok kedvező hatásait. Rendszeresen együttműködik a háziorvosokkal és más egészségügyi szakemberekkel, hogy minél többen megtanuljuk: a helyes étrenddel sokat tehetünk az egészségünkért. Számos népszerű táplálkozási könyv szerzője.

Beleolvasok

Szerző

ISBN

Kiadó

Betekintő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A táplálkozás bibliája (ekönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük