A TÉT

2 475 Ft

70 készleten (utánrendelhető)

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9789631260519 Kategória:

Színházi férfiember, aki celeb, de már nem szeretne az lenni. Igaz, csak a celebséget adná le, a színházasdit nem. De össze tudja vajon hangolni az időbeosztását, gondolkodásmódját, életvitelét egy lánnyal, aki tetszik, akit szeretne, és aki jó lenne ha szeretné…?

De a csajjal nem könnyű, mert önálló véleménye és gondolatai vannak, amiket általában kérdezés nélkül ki is nyilvánít. Akár úton, avagy útfélen is. Viszont az úr – mivel sosem szerette az üresfejű fruskákat – ringbe száll vele.Ezekből aztán vidám, élcelődős, majd sokszor komoly és mélyenszántó csatározások kerekednek ki. Ám ezek még hevítik is az egymás iránt érzett fizikai vonzódásukat.

Megismerik egymás életét, múltját, jelenét. Megpróbálnak összecsiszolódni, de mint általában, a környezet mindenféle akadályokat pakolgat az útjukba. Piát, gyereket, hisztis feleséget, jó- és rosszakaró ismerősöket.
Mire a végére érünk a könyvnek, kiderül, hogy az élet mindig sokkal egyszerűbb és sokkal bonyolultabb is, mint ahogy elképzeltük. Furmányos feladatok elé állít, hogy az a bizonyos TÉT kibiceknek soha ne jöhessen be.

A regény a könnyű műfajhoz tartozik, de mégsem könnyed.
A nehézségek, a sok rossz tapasztalat miatt nem csupán két ember szerelemmé fajuló barátságának története. Több annál. Megpróbál arra a kérésre válaszolni, hogy… Merünk e, képesek vagyunk e, megtanulunk e szeretni, ha érdemes arra az a másik, és ha nagyon akarjuk?

Szerző

ISBN

Boltban lévő készlet

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A TÉT” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük