Álmok útján

3 000 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9789630814813 Kategória:

Jack Alone vagyok, egy átlagos kidobó srác a külvárosból. Nincs rajtam az égvilágon semmi különleges. Egyszerű vagyok kívül, belül. Hajamat hetente kétmilisre nyíratom, s ugyanilyen gyakran szoktam borotválkozni is, szóval állandóan sötét, vastag borosta fedi a képemet. Ugyanilyen igényes vagyok az öltözködésemre is: mindig farmer és póló. Bár elmúltam már harminc, semmim sincsen, csak egy százéves, kimustrált Fordom, meg a rohadt nagy élettapasztalatom.
Nincs is ezzel semmi gond, csak… csak ne jönnének mindig azok a rohadt rémálmok.
Mióta egy öreg cowboy mellém durrantott a stukkerével, nincs nyugodt éjszakám. Állandóan verejtékben fürödve ébredek levegő után kapkodva.
Persze az engem kínzó lidércnyomások nem a jól megszokott, hagyományos baromságok, hanem valami teljesen más. Kénytelen vagyok újra és újra végigélni, ahogy felakasztanak, megégetnek, kettévágnak, megmérgeznek, szétmarcangolnak vagy szíven szúrnak. Egyvalami nem változik csupán: minden kurva vízióban meghalok. Hol szamurájként, hol viking harcosként, de minden alkalommal átélem a legborzasztóbb haláltusát, amit a történelemnek becézett emberi mészárszék legbrutálisabb gyilkosai tartogatnak számomra.
Ha nem sikerül kitalálnom valamit ellenük, teljesen bekattanok ettől a szarságtól…

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Álmok útján” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük