Az Álomszövő

3 990 Ft

477 készleten

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9789634437659 Kategória:

Vannak, akik nem tudnak tovább élni addig, amíg válaszokat nem kapnak az őket érő tragédiára. E könyv írója ilyen ember, ezért elmegy a végsőkig: poklokat jár, és a mindenség falait rázza a MIÉRT?! süvítő kérdésével.  

A válaszok végül az álmok világából érkeznek meg, abból a szférából, amelynek magam is lelkes csodálója vagyok már régen. 

És micsoda álmok ezek! Döbbenetes erejűek, archetipikus szintekig, „előző életes” emlékképekig lehatolóak. Ilyen álmokat az álmodik, aki csak félig jött át erre a világra, mert ismer egy univerzálisabbat, és ezért nem tudja a fizikai lét olyannyira áthúzni ide a „nagyon – anyag” világába. Olyan ember, aki tudja, hogy nem emberi léptékű, sok milliárd éves őserők szövik napjaink eseményeit. 

Ha valakinek, csak legalább egy embernek, sikerül megértenie a megérthetetlent, és két tenyere között felmutatni a fényt, mindazt, ami minden fájdalom, bánat ellenére mégis szép és jó ebben a világban, amiért mégis érdemes élni, akkor talán másnak is sikerülni fog. A Szerzőnek sikerült ez. Könyve gyászoldó varázskönyv. 

 

Tar Ildikó, 

az Álmaink tükrében és az Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár című könyvek szerzője

 

Szerző

ISBN

Kiadó

Boltban lévő készlet

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az Álomszövő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük