Az Alvilág foglyai

2 750 Ft

3 készleten (utánrendelhető)

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9789635740895 Kategóriák: , ,

Arlanda egy fiatal boszorkány, aki az Alvilágban él, mely egy végtelen, komor hely, ahol megállt az idő és ahol az elkárhozott lelkek töltik az örökkévalóságig szóló szolgálatukat. Egy nap különös idegennel találkozik, aki fenekestül felforgatja az utó-életét. Daniel egy szerencsétlen véletlen folytán a holtak és az élők világa közt rekedt, és menekülni kényszerül egy rá vadászó démon elől.
A lány maga sem tudja miért, de úgy dönt, segít neki, amivel egy olyan útra lép, ahonnan nincs letérés. Kockára teszi saját és szerettei létét, azért, hogy segítsen valakin, akiről azt se tudja, hogy szeret-e. A lányt olyan emberi érzelmek is hatalmukba kerítik, mint a csalódottság, szorongás, bizalom és félelem, melyeket szinte el is felejtett. Mindemellett a saját dilemmái is nyomasztják; valóban helyesen cselekszik? Fény derül arra valaha is, mi történt az anyjával? Megbocsátanak neki azok, akiket kihasznált?
Az élet nagy kérdéseit megválaszolni a holtaknak különösen nehéz feladat. Annyi biztos, a válaszokat Odafönt találja, így vállalnia kell a lehetetlent, és egészen a haladó világig menekülni.

Szerző

ISBN

Kiadó

Boltban lévő készlet

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az Alvilág foglyai” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük