No products in the cart.

Üzlet

Az elveszett szempár (ekönyv)

2 499 Ft

Cikkszám: 9789635742516 Kategóriák: , , ,

Leírás

– Szóval ő Angeli, te meg, drágám, Damon vagy – fordult Gloriához nevetve az ügynök. – Összepasszoltok. Mr. Angeli, ez a hölgy itt Gloria Damon, ő lesz az ön Júliája. És hogy teljes legyen a kép, mármint az ön képe, Gloria megtalálta a szemeit – mutatott az asztalon heverő fotóra.

– Tényleg? – nézett oda Michele. – Hogy én mennyit kerestem! Jól vagy? – fordult a lányhoz, aki magáról megfeledkezve, szótlanul és vérvörösen bámult rá.

– Aha… viszonylag – hagyta rá Gloria. – Hány gyereket akarsz? – szaladt ki a száján, és ha lehet, még vörösebb lett.

– Te aztán rögtön a lényegre térsz – robbant ki a nevetés a férfiból. – Olaszként legalább ötöt, de nem most azonnal, még ráérünk.

– Hihetetlen – suttogta a lány, aztán minden mindegy alapon szorosan Michele elé lépett. – Szia. Örülök, hogy megtaláltalak, de most sürgősen fel kell hívnom valakit. Addig ti csak szerződjetek. Harry, megengeded? – nyúlt a telefonért, aztán a bólintásra tárcsázott egy számot, majd csak annyit mondott: Azonnal gyere ide!

34 hosszabb-rövidebb novella, elbeszélés változatos műfajban. A szerző nem ragaszkodik egyetlen műfajhoz sem, a téma vezeti a szavak útján. Éppen ezért került a kötetbe egy kevés való élet, pici mese, némi fantasy és misztikum, valamennyi romantika, de néhány lélekmélybe vivő írás is.

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az elveszett szempár (ekönyv)” értékelése elsőként
Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv