Babett élete: A kezdet (ekönyv)

2 100 Ft

Cikkszám: 9789634438038 Kategóriák: , ,

Kedves Olvasóm!

Őszintén örülök és köszönöm, hogy kezedbe veszed ezt a könyvet, mely egy kislány életútjának bemutatásával mutat utat a mostani generációnak, hogyan kellene megélni az életét, minél kevesebb sérülés érje a külvilágban! Ne az ezeréves normák betartásával, a szülőktől és a társadalmi elvárások kényszere alapján viselkedjen és élje az életét.

A könyvben olvashatsz izgalmas történeteket, út – és tájleírásokat, lánykérésről, kibontakozó, beteljesülő szerelemről. Részese lehetsz a varázslatnak a könyv olvasása közben, mert elviszlek egy másik világba, túl a hétköznapok monoton világán, megtapasztalhatod az igazi szeretet érzését, mely mutathat egy idegen személyére is akár. Amennyiben át tudod adni magad az olvasás örömének, ki tudod nyitni a jobb agyféltekéd, be tudod fogadni a tanítást, úgy akár főszereplővé is válhatsz!

Amennyiben nyitott vagy a spirituális tanításokra, sok hasznos megtapasztalásban lehet részed a könyv által.

A legnagyobb örömömre szolgál, hogy megmutathatom neked néhány versemet és novellámat, amit belefűzhettem a történetbe, hogy ez által is színesebben, tartalmasabban mutathassam meg neked a néha önmagunkhoz vezető út lényegét, ezáltal tudást és rengeteg örömet okozzak neked, kedves olvasóm! Bemutatásra kerül a méltó emberi élethez nélkülözhetetlen viselkedési forma, más emberek elfogadása által, önmagunk fejlesztése érdekében. Őszintén remélem, hasznos olvasmány lesz részedre! A könyvet ajánlom minden tizenhárom éven felüli hölgynek. Illetve az uraknak is, mert mindenkire ráfér egy kis önismeret és némi szépség, hogy ez által jobban vezessük saját életünket, jobban lássuk ezt a csodálatos világot félelmek és az elfogadások által, amiben élünk.

Köszönöm, hogy elolvastad az ismertetőt, őszinte barátsággal:

Alex Sorcier

https://alexsorcier.com/

Beleolvasok

Szerző

ISBN

Betekintő

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Babett élete: A kezdet (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük