Egy pocaklakó 9 hónapja

2 590 Ft

1 készleten (utánrendelhető)

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9786150035628 Kategóriák: ,

Ez a könyv egy kis pocaklakó szemszögéből íródott napló. Kilenc hónap történései mutatkoznak meg magzat és kismama belső kapcsolata által, hogy min megy, illetőleg mehet keresztül a két fél a terhesség során.

Mikor a babatervezés előtérbe kerül, akkor ajánlom ennek a kötetnek az elolvasását, hogy minél jobban fel tudj készülni a terhességre és az utána váró nagy kalandra.

„Fantázia, és valóság is egyben. Ezt tárja elénk most Lady Nairi legújabb könyvében. A gyermekáldás kilenc hónapját ismerhetjük meg a magzat szemszögéből. Egy csodásan megírt, aranyos történet. De hát egy csodás állapotot nem is lehet másképp megírni. Tartalmas anyag, amit mosolyogva olvastam végig, főleg a magzat humora miatt. Itt nincsenek misztikus lények, emberfeletti tulajdonságokkal rendelkező hősök. Úgy érzem, az írónő nagyot dobott ezzel az írásával. Számomra kellemes, de a váltás döbbenetes. Szerintem ez a könyv mindenkit megérint, akik elolvassák. Szülőket, édesanyákat, édesapákat, nagymamákat, nagypapákat, lányokat, fiúkat. Mi lehet csodálatosabb egy kisgyermek születésénél, és ezáltal egy hölgy édesanyává válásánál? Semmi. Ezt a csodálatos dolgot ismerhetjük meg, érezhetjük át Milán naplójának köszönhetően. Remélem örökölte Édesanyja írói vénáját. Sok boldogságot, és jó egészséget kívánok a családnak!”
Edwin Chat

„Kedves Olvasó!
Ez a könyv, amit most kezedben tartasz, egész egyszerűen nem csupán olvasni valót nyújt, hanem barátnak kínálja magát. Lady Nairi kivételes kötete a megfogant gyermeke lényén keresztül láttatja saját várandósságát. Mindezt nagyon mai, fiatalos és sziporkázó humorral teszi. A fejezetek Apeva rigmussal kezdődnek. Ez az új versforma gyöngyszemeket helyez a napló formában íródott sorokra. Ha kíváncsi vagy, milyen szoros lelki kapcsolat lehet anya és kisbabája között – már a születés előtt –, mindenféleképpen vidd haza ezt a szeretni való művet!
A szerző bájos fotóival igazi társad lesz.”
Gyebrovszki Ilona

Szerző

ISBN

Boltban lévő készlet

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egy pocaklakó 9 hónapja” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük