Fagyos szenvedély

3 999 Ft

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9786156013781 Kategóriák: ,

Fagyos szenvedély
Kendall Ryan
„Egy eredeti történet, amely azonnal magába szippant.” – SHH Mom´s Reading
„Lenyűgöző! Még többet akartam belőle.” – Jessica´s Book Reiew

Amikor a józan ész mit sem ér…

A pszichológiát hallgató Ashlyn Drake szép, rendezett élete az őrületbe fordul, amikor megtalálja az amnéziatézisének tökéletes alanyát. A kórházban fekvő fiatal férfinak semmiféle emléke nincs a korábbi életéről, beleértve a gyilkosságot is, melynek elkövetéséért éppen megvádolták.
Józan esze ellenére Ashlynt úgy vonzza ez a férfi, mint a lepkét a fény. Talán mert annyira hihetetlenül férfias, és még a kórházi ágyhoz bilincselve is úgy fest, mint valami kölnireklám – az Őrület Illata. Vagy talán csak túl sok magányos éjszakát töltött tanulással. Bárhogy legyen is, Ashlyn eltökéli, hogy segít a férfinak megoldani a múltja rejtélyét. Elkezdi kibogozni, ki is volt azelőtt, felhasználva a titokzatos tetoválásait és a festményeit mint egyetlen lehetséges kiindulópontot.
Amikor végül rájön a titkára, képtelen megmondani, melyik a valódi személyisége: a gyengéd szerető, akibe beleszeretett, vagy a zűrös fickó a sötét múlttal.

Kendall Ryan New York Times bestsellerszerző legújabb, romantikus-erotikus története egy rejtélyes férfiról ismét elvarázsolja olvasóit.

18 éven felülieknek!

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fagyos szenvedély” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük