Fogságban (ekönyv)

1 000 Ft

Cikkszám: 9781300453277 Kategóriák: , , ,

A csinos és fiatal lány, Elizabeth Mary Taylor, akit egyenesen zseninek tartottak, egy napon rájön. Valami nincs rendben. A szorongás börtönébe kerül, ahonnan csak nagy elhatározással tud kikeveredni. Nem őrült, sosem lehet az, csak kényszeres – szorongásos zavara van, én így nevezem az OCD-t.
{MORE} 
Miközben a teljes gyógyulással fáradozik, a család elköltözik Zürichbe, ahol izgalmasabbnál-izgalmasabb események történnek a lánnyal. Bár a feleslegesen szedett gyógyszerektől majdnem meghal, beleszeret egy fiúba, aki megesküdött, hogy megbosszulja nénikéje halálát. Közben Elizabeth barátnője is majdnem életét veszti, azért, mert parti – drogot rejtettek az italába… Így hát a lány meghozza a végső döntést: Minél hamarabb képes lesz levetkőzni a szorongást, annál hamarabb nekiállhat a tervének; hogy segítsen bosszút állni, akár az élete árán is. Ahhoz, hogy megértsd miről szól a könyv, az egészet el kell olvasnod.

“Az OCD nem a gyógyszerektől és a pszichoterápiától múlik el: utóbbi csak útmutatást ad. A Szorongástól, csakis a szorongó ember szabadíthatja fel magát.” -szerzői megjegyzés

Beleolvasok

Szerző

ISBN

Kiadó

Betekintő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fogságban (ekönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük