Go To London!!! S.O.S (ekönyv)

1 990 Ft

Cikkszám: 9789633977705 Kategóriák: , ,

Bekell vallanom, régebben kacérkodtam a gondolattal, hogy meg kellene nézni, hogy milyen is az angliai élet, de a család gondolata, mindig is visszatartott. Majd jött egy totális csőd, amikor elveszítettem a családi házam, pár rossz döntésem miatt. Ekkor már a gondolataim valósággá váltak. Már nem csak „kacérkodtam” a gondolattal, hanem döntést kellett hoznom. Foszlány információim voltak a „hol kezdjem, hogyan kezdjem” dolgokkal, de mivel olyan helyzetben voltam mint a székely kutyája, tudtam hogy lépnem kell. Csak hogy értsd, az egyik székely elmegy meglátogatni a rokonát. Leülnek, beszélgetnek, közben egyet nyüszít a kutyája. Nem foglalkoznak vele, beszélgetnek tovább, hirtelen még egyszer nyüszít. Továbbra sem foglalkoznak vele, beszélgetnek tovább, mire aztán harmadjára is felnyüszít, megkérezi a gazdját,

– „te komám, hát miért nyüszít a kutyád?”

– „Hát mert szögbe feküdt!” – jön a válasz.

– „és miért nem kel fel a kutyád, ha már belefeküdt?”

– „há azé mert még nem fáj neki eléggé”

Annó ezt a tanmesét egy trénertől hallottam, érdekesnek tartottam, de nem fogtam fel igazából a lényegét. Aztán kiderült hogy vannak nekem is „fájó” pontjaim, nincs minden rendben az életemmel, de igazából, sosem fájt annyira a helyzet, hogy „megmozduljak”. Kellett hozzá egy totális csőd, hogy felálljak, és meginduljak. Nemtudom te hogy állsz, ezzel a témával, de abban biztos vagyok, mivel már tapasztaltam, ha még csak „gondolkodsz” „lehet hogy…” stb gondolataid vannak, akkor igazából neked sem fáj eléggé, illetve nem szúr még kellő mértékben a te szöged. Nekem akkor húsig hatolt, és tudtam hogy el kell indulnom. „szúrt a szög”, viszonylag  kevés időm volt rá, hogy mindent leszervezzek, mint írtam kevés információm volt, amik voltak, azok innen onnan jöttek. Ekkor jött egy váratlan információ barátom Feri, aki már egy ideje kint élt Londonban hazatért látogatóba. Meg is hívtam, magamhoz egy gyorstalpaló beszélgetésre, hogy válaszokat kapjak kb. fél millió kérdésemre.

Hogy szerencsének mondhatom-e? Valószínűleg azt gondolod, hogy szerencse, vagy jó időben voltam jó helyen, de lényeg, hogy a beszélgetésünk során, jött Feritől egy egyszerű gondolat.

„Ahelyett hogy rád zúdítanék minden információt, gyere ki, ott tudsz lakni nálam, mert szobatársam nem rég költözött el, a többit meg majd gyakorlatban megtanulod”

Pf. Ennyi? Minden feszültség ami bennem volt megszűnt létezni. A sok kérdésre amik megválaszolásra vártak helyben fognak megoldódni. Két héttel később már Londonban találtam magam, és eljött számomra az új életem első napja!

Beleolvasok

Szerző

ISBN

Kiadó

Betekintő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Go To London!!! S.O.S (ekönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük