No products in the cart.

Üzlet

Háborús idők

5 600 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9786150056166 Kategória:

Leírás

Egy rendhagyó történelmi regényt tart a kezében az olvasó. A már hét kötetes szerző ebben a könyvében a magyarországi katonai és politikai eseményeket dolgozza fel 1943 nyarától egészen aháború befejezéséig.
A szerző ebben a könyvében nem mond egyéni véleményt, nem befolyásolja az olvasót, csupán kronológiai szempontok alapján ismerteti az akkori nehéz idők forgatagát.
A háborús időszak menetét eredeti visszaemlékezések és memoárok alapján állította össze, bemutatva azokat a válságos, nehéz és embertpróbáló időszakokat.
A könyv szereplői elsősorban államférfiak vagy magas beosztású tisztviselők, és természetesen a katonai felső vezetés prominens személyei. A szerző az ő szerepükkel, tetteikkel és meghozott döntéseikkel foglalkozik, hogy megismerjük azokat a válságos időket.
A könyv lapjain felelevenednek azok a harcok, melyek eddig kevésbé voltak ismertek az olvasóközönség előtt, a kiugrási kísérlet kulisszatitkai és az utolsó háborús év nehéz, kapkodással teli hónapjai.
A szerző egy kalandos, ám nyomasztó és elgondolkodtató utazásra hívja a történelmet kedvelő olvasót. Célja nem más, mint a közelmúlt valós hátterének a megismertetése és tényszerű bemutatása.

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Háborús idők” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv