No products in the cart.

Üzlet

Hasadás

1 900 Ft

2 készleten (utánrendelhető)

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9789635741984 Kategóriák: ,

Leírás

Ez a kötet az ember által okozott bajt, szenvedést mutatja be verseken keresztül. A könyvben megtalálható művek főleg állatokról szólnak, de vannak benne emberi sorsok is. Legtöbb esemény megtörtént, azonban akadnak köztük kitalált alkotások is.

„Ismételten egy újdonsággal rukkolt elő Lady Nairi. Az emberi érzéseken túl gondolatai állatvédelmi versekben fejeződnek ki. Megkapó és felkavaró történetek, leginkább hányatott sorsú életek. Éppen ezért figyelemre méltó, figyelemfelkeltő.
Legyen ez a kötet bárkinek is gondolkodóba ejtő!
Ne habozz, olvass és lapozz!”

Bódog Zsolt

„Ha te is szeretsz egy jó könyvvel bekuckózni, ami kikerülhetetlen fontosságú, akkor vedd kezedbe ezt a könyvet! Ezúttal sincs hiány izgalmakból, érzelmekből és kalandból. Van, akivel vele születik, van, aki ráébred arra, hogy minden élőlényt egyenlővé tegyen önmagával. Az olyanság valódi természete óvja az állatokat, patronálja a bántalmazottakat. Lady Nairi alkotásai nemcsak az állatbarátok lelkében fognak magot vetni, hanem azokéban is, akik eddig nem voltak azok. Valódi segítség a lelki fejlődéshez. Bár olykor torokszorítóan szomorú, mégis méltóan utat mutató. Ha örökbe fogadod e kötetet, megsúgja neked a karmikus kapcsolatot, kedves Olvasó. Te vagy, aki szeretettel tovább óvhatod az elesetteket. Lady Nairi verseivel légy bölcsebb, mint valaha! Akár macska-bajszos vagy kutya-tappancsos forrásból megközelítve…
Engem mélyen megrendített e gyűjtemény, s külön örülök az apeva rigmusoknak. Hadd jegyezzem meg, hogy a könyvespolcom „kedvencek” helyén lakik majd.”

Gyebrovszki Ilona (Helena)

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hasadás” értékelése elsőként
Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv