IKU GPS (ekönyv)

1 111 Ft

Cikkszám: 9786156191571 Kategóriák: , ,

Ez a könyv a három különböző világot bemutató trilógia első része, mely a bennünket körülvevő világról és a hozzájuk való viszonyunkról szól. Azonban itt csak gondolatok szintjén bemutatott, kimeríthetetlenül gazdag három különböző világ ugyanannak az egy valóságnak a részei. Mert csak egy valóság létezik, melyet az értelmes ember már a kezdetek óta próbál különböző módokon megismerni. A logikus gondolkodás három pilléren nyugszik: a matematikán, a filozófián, és a hiten.

A külső világot a matematika és a természettudományok segítségével lehet megismerni. Röviden bemutatjuk az univerzum édenkertjét, a Földet, és a rajta lüktető sokszínű természetet. Írunk a megromlott gondolkodás embert és földet kizsákmányoló, tönkretevő hatásáról. A könyv címének megfelelően próbálunk utat mutatni saját és mások gondolatainak segítségével egy normálisabb élethez, szebb jövőhöz. Mert a körülöttünk lévő külső világ a bennünk lévő belső világ miatt szenved. Két dolog van, ami veszélyezteti a Földet: a butaság és a kapzsiság. Két dolog van, ami megmentheti a Földet: az értelem és a szeretet.

A könyvben található egy különleges rejtvény, ami egyfajta szempontból bizonyítja, hogy a világ nem jöhetett létre véletlenül. Ráadásul akik helyesen megfejtik ezt a rejtvényt, azok között ajándékcsomagokat sorsolunk ki!

A könyv ára mindegy, de az nem, hogy a benne foglaltakon legalább elgondolkodunk-e vagy sem.

Beleolvasok

Szerző

ISBN

Betekintő

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IKU GPS (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük