Jelszó: Titanic (ekönyv)

990 Ft

Cikkszám: 9789635740734 Kategóriák: , , ,

A történetet valós események ihlették.
Katona Viki éltanuló, az érettségi, egyetemi felvételi előtt áll. Tehetséges és ambiciózus, sokkal többet szeretne elérni, mint amennyit a szülei elértek – és sokkal gyorsabban, mint a társadalmi szamárlétra engedi. Amikor megismerkedik a prostituált Mónival és az a segítségét kéri, Viki tudja, hogy elérkezett a pillanat: végre megépítheti a jelképes Titanicját, amelyik elsüllyeszthetetlen lesz.
A lány vakmerő tervet eszel ki, amely döbbenetes fordulatot hoz az életében. Félreteszi erkölcsi aggályait, és pár hónap alatt annyi pénzt keres, hogy degeszre tölti vele a gyerekkori kisbőröndöt. Tizennyolcadik születésnapját már az álompasival ünnepli egy álomutazáson.
A legendás hírű gőzös útját jéghegyek akadályozták. Vikinek is rá kell ébrednie, hogy olyan világba csöppent, amelynek a szabályaival nincs tisztában, olyan „jéghegyekkel” szembesül, amelyek komolyan próbára teszik a leleményességét. Kire számíthat, amikor kártyavárként omlik össze körülötte minden, amit felépített? Barátaira? Szerelmére? Az apjára, Krisztiánra, akinek mentősofőrként az életek mentése a hivatása, de üzemanyag-sikkasztással vádolják és szeretőjét rejtegeti? Testvérére, akit berlini főiskolára száműzött apjuk becsvágya?
Viki is, Krisztián is megtalálja a megoldást arra, hogy hogyan másszanak ki a slamasztikából. Azonban döntéseikkel éppen azokat sodorják életveszélybe, akiket a legjobban szeretnek.

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jelszó: Titanic (ekönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük