Elfogyott

Kapcsolatteremtő gyógyítás (ekönyv)

2 490 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 9789635292899 Kategóriák: ,

Miért érdeklődnek kiváló orvosok és egészségügyi kutatók szerte a világon azok iránt a rendkívüli gyógyulások iránt, amelyekről dr. Eric Pearl páciensei hírt adnak? Mire véljük e páciensek beszámolóját olyan súlyos betegségek hirtelen eltűnéséről, mint a rák, az AIDS-szel kapcsolatos rendellenességek vagy az agyi bénulás? És miként lehet az, hogy a dr. Pearllel kapcsolatba kerülő emberek is hozzáfértek e különleges, új gyógyító frekvenciához nemcsak önmaguk, de mások érdekében is? Mi ez a jelenség?
Nos, talán itt az ideje, hogy újragondolj mindent, amit a hagyományos gyógyításról mostanáig olvastál. A dr. Pearl által leírt „új” gyógyító frekvenciák teljes mértékben meghaladják a különböző „technikákat”, és olyan szintekre visznek, amelyek túl vannak mindazon, ami eddig bárhol bárki számára elérhető volt. Ez a könyv elvisz Eric Pearl utazására a gyógyulást elősegítő képessége felfedezésétől kezdve jól megérdemelt hírnevéig, amelyet azzal szerzett, hogy ő volt az a csatorna, amelyen keresztül ez a tudás a világba áramlott. Ami a legfontosabb, hogy a Kapcsolatteremtés olyan módszereket tár föl, amelyek segítségével tökéletesen elsajátíthatod ezeknek az új gyógyító energiáknak a használatát.
Dr. Eric Pearl az egyik legsikeresebb csontkovácspraxist hagyta ott Los Angelesben, amikor többedmagával csodálatos gyógyulásokat kezdett tapasztalni. Ettől kezdve a Kapcsolatteremtő Gyógyítás fényének és információjának átadása mellett kötelezte el magát a Kapcsolatteremtés előadásain és tanfolyamain keresztül. Dr. Pearl számtalan tévéműsorban szerepelt már szerte a világon. Fölszólalt az ENSZ meghívásának keretében, teltházas előadást tartott a Madison Square Gardenben, és a The New York Times mellett számos újság írt a tanfolyamairól. Honlapja: www.TheReconnection.com

Beleolvasok a könyvbe!

Szerző

ISBN

Kiadó

Beleolvasó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kapcsolatteremtő gyógyítás (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük