Kényszerleszállás

3 240 Ft

2 készleten (utánrendelhető)

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9789630828308 Kategóriák: ,

“Hosszú éveken keresztül a tanteremben, krétával a kezemben igyekeztem oktatni az ifjúságot. Aztán gondoltam egy merészet és nagyot, és József Attila után szabadon az fogalmazódott meg bennem, hogy „én egész népemet fogom…” De legalábbis megpróbálom az érzelmeink és a cselekedeteink összefüggését feltárni.

Lehet, hogy ez nagyképűen hangzik, de hatvanon túl talán már megbocsátható. Írásaimban szeretném a gondolataimat, az érzéseimet, a tapasztalataimat és az évtizedek alatt összegyűjtött tudásomat megosztani az olvasóimmal, mindazt, amit néha bénító fájdalomban, néha határtalan örömben átéltem, így szavaim hitelesek.

Ezt a hitelességet támasztja alá az az isteni kegyelem vagy gondviselés, amely a kezembe adta a tollat, és vezette, amíg a szavak a papíron formálódtak. Köszönöm, hogy tolmácsolója lehetek az Univerzum bölcsességének és szeretetének.

Könyveimet pszichológiai-romantikus regényeknek nevezném, témái a családi és párkapcsolatok útvesztői és szövevényei, amelyekben oly sokan vergődünk, mert nem értjük, hogyan keveredtünk bele. Ezt a tévelygést és a kivezető út lehetőségét szeretném megmutatni, hogy az olvasó magára ismerve rájöjjön hol tart, hol tévesztett irányt, merre találja a fényt az alagútban, és közben lebilincselje a történet is. Bár mindannyian mások vagyunk, de a szívünk mélyén harmóniára vágyunk.”

Szerző

ISBN

Boltban lévő készlet

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kényszerleszállás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük