No products in the cart.

Üzlet

Két világ között

4 390 Ft

1 készleten (utánrendelhető)

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9789635742370 Kategóriák: ,

Leírás

Katie, a törvényszéki patológusnő találkozik egy férfival, akiről kide- rül, hogy nem is ember. Majd megtudja, hogy két világ létezik, és rá kell jönnie, hogy a sors nem is olyan kis dolgokat tartogat a számára. Nemsokára fény derül arra is, hogy neki is köze van a természetfeletti lények országának megmentéséhez, ami pusztul a lidércek által. Meg- ismeri a misztikus lényeket… akiket eddig csak a képzeletében hitt, most a valóságban is ott állnak előtte.

Lady Nairi új regényén keresztül ismét a fantázia világába vezeti az olvasóit. Izgalmas kalandokkal átszőtt történetében felhívja a figyel- met arra, hogy mennyire fontos észrevenni környezetünk szépségeit, értékeit, és legalább ennyire fontos megőrizni, vagy akár létrehozni ezeket, illetve ha szükséges, megvédeni és békét, harmóniát teremteni. Megcsillan a sorok mögött a bizalom, a barátság, a kitartás egy cél ér- dekében, a szerelem és a soha el nem múló anyai szeretet ragyogása is. Ajánlom e könyvet bárkinek, aki olykor szívesen elmerül a fantázia, a misztikus és titokzatos lények, a kalandok világában!

Zágonyi Mónika

Javaslom ezt az új kötetet mindazoknak, akik szeretnek fantáziálni. És vajon ki ne akarna álmodozó lenni? Lady Nairi regénye magá- val ragadó, fényadó, szinte felfoghatatlan intelligenciával utaztató. A cselekmények alakulása, a szereplők különcsége teret ad a saját kép- zelőerődnek is. Katie és Josh két teljesen különböző világból jönnek. Érzelemdús, szinte lesokkoló lesz a szerelmük. Talán céllal, esetleg anélkül, de magyarázatot ad, hogy miként kapcsolódik az ember a mitológiához. Útlevelet ad a fantázia világába, ahol lelked igaznak hiszi a természetfeletti lényeket. Érdemes elolvasni, erőt és bátorságot meríteni belőle. Ez a sztori valódi kincs. Mindenkinek ajánlom!

Gyebrovszki Ilona

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Két világ között” értékelése elsőként
Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv