Levendulák földjén

2 700 Ft

Cikkszám: 9789631295252 Kategóriák: ,

Nicole Jeanette az érettségi után hátrahagyja Massachusetts államot és családját, hogy Franciaországba, Provence-ba költözzön rég nem látott nagynénjéhez. Nicki nagynénje, Fanette Forgeron, egy idilli versenyistállót vezet nem messze egy Bélévois nevű festői kisvárostól, ahol szinte teljesen megállt az idő.
Nicki hamar megszokja új életét; a hirtelen jött szabadságot, a nyugalmas látképet, és szinte azonnal új barátokra is talál. Miközben lovával keményen edz a versenyekre, szabadidejét pedig a rokonaival vagy épp a bársonyos levendulamezőkön tölti, egyre több mindent tud meg a látszólag békés kisvárosról és annak furcsa lakóiról. Talán mégsem lehet minden tökéletes egy olyan gyönyörű vidéken, mint Provence?
A meghitt táj, a végeláthatatlan mezők, az árnyékos erdők, a sziklás magaslatok, a kéklő tenger és a kis település szűk utcái, sőt még maga a Forgeron család is, valójában nem kevés titkot őriz. Ahogy Nicki, az unokatestvére, Liz és barátja, Olivier, ártatlan nyomozásba kezd, úgy válik lassan minden egyre zavarosabbá és rémisztőbbé. A rejtélyek idővel összefonódnak, mégis egyre több kérdés vetődik fel a három fiatal számára. Valaki ugyanis minden áron be akarja bizonyítani, hogy Nicki nagybátyjának halála nem pusztán baleset volt.

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Levendulák földjén” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük