No products in the cart.

Üzlet

London Szellemei

(3 vásárlói értékelés)

6 480 Ft

3 készleten (utánrendelhető)

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9789634437574 Kategóriák: , ,

Leírás

Illusztrált könyv

Roxanne Rayne viselkedéselemző pszichológus, bűnesetek felderítéséből él. Habár cinikus és kissé kiábrándult, a szíve és az igazságérzete a helyén van. Legjobb barátai: Tony, egy örök optimista pszichológus és Elliott, a mozgássérült fiatal lány, aki túlélte egy sorozatgyilkos támadását.
A történet elején megkeresi őt Eric Hendrick, a jóképű, de nyers londoni nyomozó, a városban felbukkanó gyilkosságsorozatok miatt. A nyomozás elején tart, amikor a nőt meggyilkolják, és átkerül a túlvilágra.
Múltja miatt nem a legjobbak a kilátásai, és amikor megtudja, hogy Mikhael arkangyal, az egyetlen, aki mindig is hitt benne és a háttérben egyengette életét, most szárnyaszegetten, elárulva kóborol, lépnie kell. Célja, hogy megtalálja az angyalt, ezzel mindkettejüket megmentve.

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
BetekintőOlvass bele!
Boltban lévő készlet
Kiadó

London Szellemei termékről 3 értékelés

  1. Viola Barbara (megerősített tulajdonos)

    Egyszerűen letehetetlen. Annyira izgalmasan zajlanak az események és olyan érdekes világot fest le, amit nem elég egyszer átélni.

  2. Gerencsér Rita (megerősített tulajdonos)

    Szuper könyv! Nagyon érzékletesek a leírások benne és izgalmas maga a történet is! Nem állnák hozzám túl közel az ilyen témájú könyvek, de ezt nem tudtam letenni! Mindenkinek ajánlom, aki kikapcsolna kicsit és egy fordulatos, érdekes sztorira vágyik☺️

  3. Barbara Viola (megerősített tulajdonos)

    Fordulatos és nagyon izgalmas könyv. Egyszerűen letehetetlen. 🙂

Mondd el a véleményed
Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv