London Szellemei

(3 vásárlói értékelés)

4 990 Ft

3 készleten (utánrendelhető)

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9789634437574 Kategóriák: , ,

Illusztrált könyv

Roxanne Rayne viselkedéselemző pszichológus, bűnesetek felderítéséből él. Habár cinikus és kissé kiábrándult, a szíve és az igazságérzete a helyén van. Legjobb barátai: Tony, egy örök optimista pszichológus és Elliott, a mozgássérült fiatal lány, aki túlélte egy sorozatgyilkos támadását.
A történet elején megkeresi őt Eric Hendrick, a jóképű, de nyers londoni nyomozó, a városban felbukkanó gyilkosságsorozatok miatt. A nyomozás elején tart, amikor a nőt meggyilkolják, és átkerül a túlvilágra.
Múltja miatt nem a legjobbak a kilátásai, és amikor megtudja, hogy Mikhael arkangyal, az egyetlen, aki mindig is hitt benne és a háttérben egyengette életét, most szárnyaszegetten, elárulva kóborol, lépnie kell. Célja, hogy megtalálja az angyalt, ezzel mindkettejüket megmentve.

Beleolvasok

Szerző

ISBN

Betekintő

Boltban lévő készlet

Kiadó

London Szellemei termékről 3 értékelés

  1. Viola Barbara (megerősített tulajdonos)

    Egyszerűen letehetetlen. Annyira izgalmasan zajlanak az események és olyan érdekes világot fest le, amit nem elég egyszer átélni.

  2. Gerencsér Rita (megerősített tulajdonos)

    Szuper könyv! Nagyon érzékletesek a leírások benne és izgalmas maga a történet is! Nem állnák hozzám túl közel az ilyen témájú könyvek, de ezt nem tudtam letenni! Mindenkinek ajánlom, aki kikapcsolna kicsit és egy fordulatos, érdekes sztorira vágyik☺️

  3. Barbara Viola (megerősített tulajdonos)

    Fordulatos és nagyon izgalmas könyv. Egyszerűen letehetetlen. 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük