Lúzerek kézikönyve

1 999 Ft

4 készleten (utánrendelhető)

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9789635740604 Kategóriák: ,

Üdvözöljük azok között, akiknek sikerült az, ami manapság egyre több ember osztályrésze: látványos bukások után kudarcot vallani az életben. Ha eddig még szerény boldogságban töltötte napjait, akkor se keseredjen el, eljön az idő, amikor Ön is tagja lehet a lúzerek szívmelengető és tágas körének, hacsak könyvünk idejében a kezébe nem kerül! Úgyhogy kérjük szépen, vegye meg ezt a könyvet, már csak azért is, mert nekünk is súlyos lakáshitelünk van a banknál, és nem szeretnénk az utcára kerülni!
Tehetségtelen Ön? Úgy érzi, átnéznek Önön? Nevetnek komolynak szánt megjegyzésein? Úgy tesznek, mintha meg sem hallották volna elképzeléseit? Pénzügyi elgondolásai rendre elbuknak? A másik nem levegőnek veszi, vagy kénye-kedve szerint dobja át a palánkon? Úgy gondolja, hogy egy abszurd dráma hőse? Mindig becsapódik Ön előtt egy ajtó? Akkor Önnek feltétlenül el kell olvasnia ezt a könyvet, különben örök életében a szerencsétlen sorsú becsapottak és bűnbakok körébe fog tartozni. Ennek munkatársai és „jóakaró” ismerősei örülni fognak, ám Ön nem biztos, hogy hátralévő életét keserű bánkódások és magányos, önmarcangoló vívódások között kívánja tölteni.
Fontos ember Ön? Adnak a szavára? Mindennapjaiban boldogságot sugároz és remekül érzi magát? Mindig leveszi a lábáról a másik nemet és ellenállhatatlan a mosolya? Üzleti tervei rendre beválnak? Bár meg kell, hogy mondjuk, nem szeretjük Önt, de Önnek is feltétlenül el kell olvasnia ezt a könyvet. Hisz gondolja meg, ha nem lennének vesztesek, mihez képest élvezhetné Ön a sikerét? Dőljön hát hátra, és okuljon a sok boldogtalanon.
Mint nemzetközileg elismert lúzerkutatók, a történeti lúzerség szakértői, ebben a nagyívű munkában megkíséreltük összefoglalni, milyen kellemes meglepetések érhetik Önt és hogyan tökéletesítheti a bukás művészetét.

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lúzerek kézikönyve” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük