No products in the cart.

Üzlet

Macska II. (ekönyv)

800 Ft

Cikkszám: 9781105787331 Kategóriák: , , ,

Leírás

Leona Szatmari pályafutása nem ért véget – most kezdődik csak igazán. A harmadik világháborúban hatalmas területek kerülnek az ellenség kezére, számtalan katona és civil hal meg. Vajon meddig képesek talpon maradni a Macskák, egy frissen végzett akciócsapat, akiket máris a legjobbak közt tartanak számon? Miféle veszélyeket rejt a 7-es minősítés? De legfőképp: mindezen tudásuk, tehetségük birtokában tehetnek-e valamit a győzelemért egy lassan pusztuló birodalomban?
{MORE} 
Leona még hiszi, hogy igen. És bár tudta, hogy nem lesz könnyű, mégis kénytelen belátni, hogy jóformán a lehetetlenre vállalkozott.
Csakhogy azt a szót, hogy “lehetetlen”, most sem hajlandó komolyan venni…
A könyv a Macska I. Kiképzés folytatása.
“Míg a bejárat felé meneteltek, Leonának szöget ütött a fejébe valami. Gyorsan felzárkózott a tábornok mellé.– Megenged egy kérdést, uram? – érdeklődött. Southers egy mordulással jelezte, hogy nincs kifogása ellene, úgyhogy Leona folytatta. – Ha egy ilyen egyszerű szemüveggel ki lehet játszani az elsötétítést, akkor mi szükség van rá egyáltalán, uram?Southers felé fordult, bár nem lassított a léptein. A lány ugyan nem láthatta a szemét, de meg mert volna esküdni rá, hogy mosolyog, még ha a szája fegyelmezett maradt is.– Mikor is nevezték ki magát, kapitány? – kérdezett vissza.– Néhány órája, uram – válaszolt a lány, kissé meghökkenten.– Akkor nem csodálkozom a kérdésén. Még néhány hét, és hozzá fog szokni, hogy a Párizsból kapott parancsok egyharmada idejét múlt, egyharmada értelmetlen, a fennmaradó részt pedig nem tudjuk végrehajtani. Hallgasson rám, és ne akadjon fenn ilyen apróságokon.Leona majdnem elnevette magát. Komoly erőfeszítésébe telt, hogy ne érjen fültől fülig a szája, és kifejezetten örült neki, hogy a dandártábornok, akinek a kezébe kerültek, némi humorérzékkel is rendelkezett.– És akkor honnan kapjuk az érdemleges parancsokat, uram?– Tőlem – vonta meg a vállát Southers, és kinyitotta az épület ajtaját.”

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Macska II. (ekönyv)” értékelése elsőként
Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv