Üzlet

Másnak lenni (ekönyv)

693 Ft

Cikkszám: 9789635741571 Kategóriák: ,

Leírás

„Másnak lenni, átszellemülni egy másfajta dimenzióba, izgalmas élmény. De ezt e könyv olvasása alapján könnyedén megtehetjük. Lady Nairi munkássága figyelemreméltó és dicséretes. Olyan zseniálisan megalkotott világot, képeket, érzéseket tár elénk, amivel ritkán tudunk szembesülni. Lelkivilága mély és különleges. Átélni nem tudjuk, de megízlelhetjük annak varázsát, hogy milyen lehet másnak lenni. Spiritualizmus és fantasy nem hiányozhat műveiből. Legújabb kötetét bátran ajánlom minden kedves olvasónak.”
(Bódog Zsolt)

„Lady Nairi írásaiban a hétköznapi realizmus a mese felé tartó groteszkkel keveredik, így prózája üdeséget, újfajta beszédmódot hoz az irodalomba. Nála a nyelv is a csoda közlése. Regényei is igazolják, hogy iskolázott, sokfelé szemlélődő író, aki a csodák világában váratlan valóságismereteivel hódítja meg olvasóját.”
(Fazekas István)

„Nairi csodálatos, fantáziadús lelkének újabb gyöngyszeme ez a kötet, mely nemcsak a lebilincselő izgalom élményével ajándékozza meg az olvasót, hanem észrevétlenül tágítja tudatunk határait, és átírja bennünk a lehetetlen fogalmát… Tiszta szívből ajánlom ezt a könyvet, nemcsak a tudományos-fantasztikus műfaj iránt érdeklődőknek, hanem mindenki másnak is, aki kész egy merész és elbűvölő lelki utazást tenni különleges világokba a könyv lapjain keresztül!”
(M. Vincze Eszter)

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
Betekintő Olvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Másnak lenni (ekönyv)” értékelése elsőként
Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv