MEGTORLÁS (ekönyv)

900 Ft

Cikkszám: 9789634243885 Kategóriák: , , ,

A fekete kristály balul elsült akcióját követően, többévnyi távollét után Morwen visszamerészkedik az önkéntes száműzetésből és azonnal belecsöppen a vérivók politikai keringőjének közepébe. Ezt a táncot valamennyien borotvaélen járják.
Nem csupán ő kerül szorult helyzetbe, de az egész vérvonalát veszély fenyegeti. A vérkötelék megszabja mindannyiuk sorsát. Minden elhibázott lépés a vesztüket hozhatja el. Ezúttal olyan ellenfél előtt állnak, akivel nem harcolhatnak a bevált módszereikkel. 
Szembesülniük kell a keserű felismeréssel, hogy csak eszközök voltak egy magasabb cél eléréséhez és a hazugságból épült vár darabjaira hullik körülöttük.
Az ellenük zajló hadviselés mögött olyan személy áll, akire álmukban sem gondoltak, akiben megbíztak. 
A pattanásig feszülő helyzetbe egy ártatlan halandó is belecsöppen, hogy új reményt villantson fel Morwen megkeseredett szívében.  
Új szereplők bonyolítják a történetfolyamot, de találkozhatunk régi ismerősökkel is. Sokak örömére Udimu személyes jelenlétével emeli a feszültséget és erősíti a kis csapatot. 
Szó lesz hűségről, árulásról, teremtésről, ellentétekről és szerelemről, de legfőképp a változásról. 
A sorozat befejező kötetéhez érkeztünk, amikor utoljára tekinthetünk be a vérivó társadalom sötét labirintusának rejtelmeibe, mielőtt búcsút veszünk a szereplőktől és továbbengedjük őket az úton.

Beleolvasok

Szerző

ISBN

Kiadó

Betekintő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MEGTORLÁS (ekönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük