Méltatlanság (ekönyv)

1 000 Ft

Cikkszám: 9786156066626 Kategóriák: , ,

Ma megszüli a döntést, mondta. És a válaszom továbbra is: megtette már egy hete. Én pedig megfogadtam magamnak, neki és mindenkinek, aki meghallgatott, hogy vége van, ha hazaköltözik a férjéhez. Itt egy üdvözítő pillanat jött el, amikor a méltóságomból még megőrizhetek valamit. Bármilyen mélyre mentem, lent vergődtem a pocsolyában, felállok, és elindulok. Undorító leszek, de a sár lassan megszárad rajtam, és eljön az idő, amikor már le lehet porolni. Erre az estére még visszafeküdtem a langyos dagonyába. Ennyi járt. De innentől vége!Tizennyolc éven felülieknek!
 
A lélektani regény középpontjában egy szerelmi háromszög áll, a szerető (férfi) szemszögéből elbeszélve.
Az érzelmi hegycsúcs szédítő körpanorámája után kíméletlen részletességgel és sebészi pontossággal tárulnak fel a szeretői szerephez kötődő, lélekrágó belső vívódások, konfliktusok, s bontakozik ki a maga teljességében az elhúzódó krízis megbetegítő ereje. Nincs menekvés, hozzánk és nekünk szól mindez; akár már megszenvedtük a magunkét, akár még csalóka önhittségünkben úgy véljük, bárkivel megeshet ilyesmi, épp csak velünk nem.
A történet – melynek a jelenkori Budapest valós helyszínei adják a hátterét – mintegy in medias res indul egy kínkeservesen megfogalmazott szakító üzenettel, amit rögvest egy lappangó betegség kirobbanása követ…
 

Beleolvasok a könyvbe!

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Méltatlanság (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük