No products in the cart.

Üzlet

Moriana (ekönyv)

2 800 Ft

Cikkszám: 9786156151742 Kategóriák: , , ,

Leírás

“Hátamat a falnak vetettem, és vártam. Észrevettem, hogy az a hülye cigi már majdnem a körmömre égett, gyorsan el is dobtam. Óvatosan eltapostam, ügyeltem, hogy semmi zajt ne csapjak. Az eső vigasztalhatatlanul zuhogott továbbra is, sőt egyre jobban rázendített. Erről is a vérfarkasok jutottak eszembe, az Átjáró így jelezte a jelenlétüket. Csakhogy most nem az Átjáróban voltam, hanem Jake fejében. Nincs semmi, ami ide betörhetne, legyen akármilyen mágikus medálja.
Kikukkantottam a fal mögül. Négy lába volt, teste teljesen szőrtelen, bőre feltehetően halott szürke, de ebből a távolságból és az utcai lámpák csalókás fénye miatt nem tudtam biztosra megmondani. Nem vérfarkas, de volt akkora termetű. A háta nyitott volt, a gerince groteszk módon ki volt csavarodva, úgy nézett ki mint egy folyamatosan mozgó spirál. Az arca emberi volt, de fejének szabályos háromszög formája volt, és morbidul oldalra volt döntve. A szemei így a jobb oldalra kerültek, a szája pedig a bal oldalra. Az út közepén állt négy lábon, szemei csukva voltak és a levegőt szimatolta.
Visszahúzódtam a fal mögé. Oldalra döntöttem a fejem, de sehogy sem voltam képes olyan mértékben megcsinálni, mint az ott kint az utcán. Ezzel csak azt értem el, hogy begörcsöltek a nyaki izmaim. Bosszúsan masszírozni kezdtem őket, és azon törtem a fejem, hogy miért pont ezen akadtam ki, mikor annak a valaminek ki van csavarodva az egész gerince. Nem ijedtem meg tőle, csupán nagyon reméltem, hogy nem erre jön. Ennek kicsi volt az esélye, mivel rajtam kívül nincs más betolakodó a közelben. Ettől már kezdtem megijedni. Fejembe fészkelte magát a mozgókép, mi szerint hirtelen veti rám magát a fal mögül a lény. Saját magam idegesítettem csak, de kezdtem egyre jobban ledermedni a félelemtől. Újra kilestem, és félelmem beigazolódni látszott: erre jött.
Azt hiszem, meglátott.”

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
BetekintőOlvass bele!
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Moriana (ekönyv)” értékelése elsőként
Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv