Üzlet

Növénytársítások mediterrán hangulatú kertbe, teraszra (ekönyv)

3 900 Ft

Cikkszám: 9789631213263 Kategóriák: , ,

Leírás

Látványos, de egyszerűen fenntartható kertet szeretne? Dekoratív, könnyen nevelhető növényeket keres? Számtalan káprázatos, néhány növénnyel is megvalósítható  növénykombináció kialakításában nyújt segítséget a könyv, több száz gyönyörű fotóval és rövid leírásokkal; könnyed, szórakoztató stílusban. 

Amikor a természet felébred téli álmából, és elkezdenek nyílni az első virágok, újra sokan látogatunk el a kertészetekbe.

Előfordult már Önökkel is, hogy, mint sok lelkes hobbikertész,  ötletszerűen megvásároltak minden mutatós, virágot hozó növényt, amit csak megláttak? Kis idő múlva azonban kiderült, hogy sem a növény nem érzi jól magát új helyén, sem a beültetett kertrész nem lett olyan varázslatos, mint amilyennek elképzelték?

Szeretne látványos, de egyszerűen fenntartható kertet? Dekoratív, könnyen nevelhető növényeket keres? Olyanokat, amelyek szinte maguktól nőnek?

Számtalan káprázatos, néhány növénnyel is megvalósítható  növénykombináció kialakításában nyújt segítséget a könyv, több száz gyönyörű fotóval és rövid leírásokkal; könnyed, szórakoztató stílusban. 

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
Betekintő Olvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Növénytársítások mediterrán hangulatú kertbe, teraszra (ekönyv)” értékelése elsőként
Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv