Üzlet

Olja (ekönyv)

1 990 Ft

Cikkszám: 9786155033421 Kategóriák: , , ,

Leírás

A 2012-es év egyik legnagyobb könyvsikere volt Robert Yugovich tényregénye, mely a nemzetközi leánykereskedelem és a szexipar legjobban őrzött titkait tárja fel. Nem kétséges, hogy a “fegyencíró”, aki jelenleg is kilencéves börtönbüntetését tölti, a regény minden fontos szereplőjét személyesen ismeri. Az sem, hogy a hollandiai szerb maffia vezéralakjaként minden pokoli szituációt átélt, s hogy közülük nem egyet maga idézett elő.

{MORE}

 

A Moldovából eladott és intelligens gyermekből szexgéppé nyomorított gyereklány története arról szól, hogy a luxusprostituáltként reklámozott, koraeste még nagyvilágiginak látszó hölgyek, az amszterdami kirakatban magukat kellető örömlányok,  és a Győr és Sopron között strichelő

kurvák között a valóságban nincs különbség, mert „beosztásuk” és életük felett is az alvilág rendelkezik. Olja mindezeket a helyeket megjárta, s hogy még életben van, az véletleneknek köszönhető.

Az Olja nem pornóregény és nem krimi, bár kizárólag jóidegzetű olvasóknak ajánlható, hanem – a prostitúciót majdhogynem leányálomként reklámozó divatos  riporteri beszámolóktól eltérően – hiteles krónika egy veszélyes életformáról. Olja én vagyok – mondhatná Robert Yugovich Flaubert után szabadon, s egy dologban a volt rabszolgatartó és a rabszolga sorsa közt valóban nincs különbség. Abban, hogy a múlt nem törölhető. Megrázó olvasmány.

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
Betekintő Olvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Olja (ekönyv)” értékelése elsőként
Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv