No products in the cart.

Üzlet

Ördögtánc

4 020 Ft

2 készleten (utánrendelhető)

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9789633970409 Kategóriák: , ,

Leírás

Az Ördögtánc egy darabka valóság a nagytörténelemből. Sorsregény is lehetne, egy nemzedék útkeresésének, a szabadságért folytatott küz- delmének krónikája. A szereplők valós, hiteles személyek, akik átélték a megpróbáltatások kálváriáját. Magyari Géza és társai életüket koc- káztatva vágtak neki a nagy útnak, elszántan, konok kitartással viselték a sors csapásait, mert a szabad élet reménye és a töretlen hit vitte őket az új hazába és nem csupán a kalandvágy.

Boldog ember az, aki a szülőföldjén marad, hisz egész életében otthon van, de boldog lehet az is, aki álmait követve másik hazát választ, ahol megvalósíthatja álmait és önmagát, megméreti magát a nagyvilágban.

Magyari Géza nemcsak saját magára gondolt, amikor vándorbotot vett a kezébe, hanem azt is, hogy segít a népén. Az Ördögtánc ezt az utat mu- tatja be, s bár negatívan végződik, nem teljesülnek még vágyai, az olvasó érzi, hogy a „zord idők fia” végül is talpra áll és előbb utóbb sikeres ember lesz. A történet ezzel nem ér véget, mert a „nép megsegítése” olyan aka- dályokba ütközik, amelyekre nem számított. Hiába lett sikeres üzletem- ber, hiába ajánlott jól fizető munkát honfitársainak, nem talált megfelelő munkaerőt szülőföldjén. Az emberek a pénzt szerették, de a kemény mun- kát nem. A változó világ felkészületlenül érte a magyarság túlnyomó ré- szét, és bizony kevesen reagáltak megfelelően az új kihívásokra. Nagyon fájdalmas volt a csalódás. Pedig micsoda kalandok árán szerzett pénzt!

Íme, néhány részlet a készülő regény-ciklusból: Háború minden fron- ton, Farkasverem farkasokkal, Az anyós megforgatja a kést Géza hátá- ban, ezúttal jóindulattal, Lizus, ha későn is, de sarkára áll, Lakásszerzés hintástól, Szélhámosság minden mennyiségben, Harc a puszta létért, Megtalált megoldások – út felfelé, A világ kitárul Géza előtt…

Ha nem tudott segíteni először, megpróbálta másodszor, harmadszor, negyedszer, tizedszer, századszor… Hitt abban, hogy egyszer a népe felnő, talán nem későn… 

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ördögtánc” értékelése elsőként
Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv