No products in the cart.

Üzlet

Oroszlán és vadmacska nemcsak on-line

5 499 Ft

46 készleten

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9786150024950 Kategóriák: ,

Leírás

Szerelemben és buja erotikában bővelkedő izgalmas kalandok főszereplőjévé válik Cathy Hunter, amikor egy szerelmi csalódás után beleássa magát az internetes társkeresés legmélyebb bugyraiba. Harcias, ám annál vidámabb lénye nem engedi, hogy átadja magát a balul sikerült randevúk keserűségének, hanem bátran csörtet tovább férjfogó vadászatán. 
A világháló kínálta palettán egyaránt megjelenik az állandó merevedéssel küszködő falusi vadász, a popsiszexet követelő magabiztos üzletember, az informatikus bőrbe bújt vérmes oroszlán, Elvis Presley bazári változata, a lábfétisben szenvedő műgyűjtő, a babonás roma hősszerelmes… és még sorolhatnánk a tarka férficsokor egyedeit. 
Aki szívderítő pajzánságra vágyik, valamint szeretne eligazodni az internetes társkeresés útvesztőjében, annak hiteles túravezetője lesz Cathy Hunter, alias Vadmacska, aki a rendkívül színes és szenvedélyes elbeszélései által bevezeti a Kedves Olvasót az on-line férjfogás titkaiba, valamint bemutatja az erősebbik nem gyengébb oldalát. Erotikus kalandozásai igen széles skálán mozognak és A-tól Z-ig terjednek, vagyis a fejtetőtől a kislábujjig, a telefonszextől a vibrátorig, a szerepjátékos huncutságtól a “cicusból” kínált pezsgőig, s mindez humorral, bájjal fűszerezve. 
Hogy hova vezet Cathy Hunter alias Vadmacska buja és “nemcsak on-line” kalandtúrája, az legyen a Kedves Olvasó szó szerint örömteli és izgalmas felfedezése.

További információk

Szerző
ISBN
Boltban lévő készlet
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oroszlán és vadmacska nemcsak on-line” értékelése elsőként
Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv