Őrült edzés (ekönyv)

3 500 Ft

Cikkszám: 9789634433903 Kategóriák: , ,

Matt „Kroc” Kroczaleski egy Világbajnok, világcsúcstartó erőemelő és NPC testépítő, aki a fárasztó, nagy intenzitású edzéseiről híres. Az őrült edzés az, ami Kroct híressé tette.

Azonos című könyve tele van edzéstervekkel, ami minden gyúrós arc számára lehetővé teszi, hogy a következő szintre lépjen, függetlenül attól, hogy az traktor kerék forgatás száz méteren, a testsúlyod háromszorosának felhúzása, a sportteljesít- ményed fejlesztése, vagy vödörbe hányás – ebben a könyvben minden benne van! Nem a gyengeszívű átlagos konditerembe járóknak, hanem a sportolóknak szól, akik maxra szeretnék tolni az edzésüket. Elég ŐRÜLT vagy, hogy kipróbáld?

• Tanulj meg a maximális súllyal guggolni.

• Emelj súlyokat bárhol egy kis kreativitással.

• Told ki a határaid az 1000 ismétléses karedzéssel.

• Törd át a stagnálásaidat
• Válj egy végső ŐRÜLT EDZŐ állattá!

Matt „KROC” KROCZALESKI világbajnok és világcsúcstartó erőemelő és többszörös testépítő bajnok. Egy a nagyon kevés ember közül, aki a túlvilági erő és a lenyűgöző fizikum kombinációja, Kroc a 2006-os Arnold Schwarzenegger Classic WPO Erőemelő Középsúlyú Bajnoka. 2009-ben min- den idők világcsúcsát állította fel a 100 kilogram- mos súlycsoportban 1159,5 kilogrammos összetett eredménnyel, 456 kilogrammos guggolással, 335,5 kilogrammos fekvenyomással és 368 kilogrammos felhúzással. 

Beleolvasok

Szerző

ISBN

Kiadó

Betekintő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Őrült edzés (ekönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük