No products in the cart.

Üzlet

Őszinte szívek (ekönyv)

2 390 Ft

Cikkszám: 9786156151506 Kategóriák: , , ,

Leírás

Engedje meg, hogy elvarázsoljam az általam alkotott világba, amit az egyiptomi mitológia és kultúra inspirált, egy olyan helyre, ahol az istenek leszármazottjai, a fáraók a világ urai. Érdemes lenne az Olvasót felvilágosítanom, ezért előre szólok: ez a történet nem emberi lényekről regél. A főszereplők antropomorfizált állatok, akik ugyanúgy éreznek, ugyanúgy járnak, ugyanúgy beszélnek mint mi, emberek.
Fedezd fel a sivatagból előbújó monumentális városokat, meneküljünk együtt a dűnék között ólálkodó martalóc hordák elől, éljük át együtt a szereplők életének megpróbáltatásait, mert ez a történet sok mindenről regél ám: szerelemről, árulásról, megbocsátásról, saját magunk megismeréséről, királyi puccsokról, utazásról, az élet értelméről és a mindenkit meglepő közelgő világvégéről.

Ez a könyvrészlet betekintést enged a prológusba, az első, illetve a második fejezetbe. A történet eleje a kincstárnok fiáról, a vörös róka Karimról és annak testőréről, a németjuhász Sebről szól. Fél évvel ezelőtt találkoztak először a palota ebédlőjében és azóta meghitt baráti kapcsolat jutott össze nekik. De Sebnek és Karimnek hamarosan rá kell jönnie, hogy köztük több is létrejöhet, mint barátság… Karim bizonytalansága a nőügyekben és Seb tiltottnak vélt vágyálmai hamarosan olyan felismerésbe és konfliktus helyzetbe sodorja a két szereplőt, amit még az isteneik sem hagynának ki.

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
BetekintőOlvass bele!
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Őszinte szívek (ekönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv