Patkányember (ekönyv)

1 500 Ft

Cikkszám: 9789634533993 Kategóriák: , ,

A ​nagyváros bűzös csatornáiban régóta magányosan él egy múltját, emberi mivoltát és emlékezetét elvesztett, már önmaga kilétét sem ismerő emberi roncs: a Patkányember.
Deformált elmével viaskodik a patkányi lét legalján. Pusztít minden életet, ami elébe kerül – nem kímélve az embereket sem. Ám néha fentről rejtélyes segítséget kap valakitől, s ilyenkor feljön a városba is. Gyilkol.
Remény és halál, iszonyat és gyötrelem, nemes törekvések és aljas fondorlatok szövevényes története ez a könyv. Az orvostudomány és a beteg emberi tudat állítólagos gyógyítói hogyan képesek a tudomány nevében megsemmisíteni egy embert – szinte maradéktalanul? Mi maradhat annak, akiből még az emlékét is kiirtották mindennek, ami valaha szép volt, ha nem a véres és könyörtelen bosszú?
Készüljön fel lelkileg, hogy e könyv lapjain rettenetes dolgokra derül majd fény. Olyan dolgokra is, melyek itt és most mindannyiunkat egyaránt fenyegetnek. Kik állnak a háttérben? Kik azok, akik ezt a félig emberi, félig állati lényt saját önös céljaikra használják fel?
A Patkányember valaha nem akárki volt – mára roncs lett.
S az ő története – ha nem vértezzük fel magunkat az igazsággal – egy napon bármelyikünk története lehet.

Beleolvasok

Szerző

ISBN

Kiadó

Betekintő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Patkányember (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük