Putyin Oroszországa (ekönyv)

1 190 Ft

Cikkszám: 9789638960115 Kategóriák: , ,

A szerző mondja a könyvéről: „Oroszországról magára valamit is adó ember nem ír könyvet. Egy ekkora monstrumot nem lehet jó lelkiismerettel százezer  leütésbe szuszakolni. Hogy mégis megpróbálkozom Putyin rendszerének bemutatásával, annak – bevallom – van némi pedagógiai színezete is.

 
Erre utal a könyv alcíme: Kézikönyv Orbánnak. Roppant tanulságos dolgok történtek ugyanis Oroszországban például a médiával, a régi és az új oligarchákkal, a politikai ellenzékkel vagy az igazságszolgáltatással. Létrejött és viszonylag gördülékenyen működik egy olyan rezsim, amely ügyesen bűvészkedik a lényegétől teljesen idegen demokratikus formákkal – anélkül, hogy veszélyeztetné saját leválthatatlanságát. Ez egy roppant izgalmas, hatalmas léptékű, shakespeare-i világ, drámai hősökkel, hihetetlen történetekkel és főként nagy-nagy természetadta gazdagsággal.
Egyébként pedig nem politológiai alapművet görget monitorán az olvasó, hanem hét éves tudósítói munkámból leszűrt tapasztalatokat, benyomásokat – egy pillanatképet arról az Oroszországról, amelyről mi magyarok annyi mindent tudni vélünk.”

Szerző

ISBN

Kiadó

Beleolvasó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Putyin Oroszországa (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük