Putyin Oroszországa (ekönyv)

1 190 Ft

Cikkszám: 9789638960115 Kategóriák: , ,

A szerző mondja a könyvéről: „Oroszországról magára valamit is adó ember nem ír könyvet. Egy ekkora monstrumot nem lehet jó lelkiismerettel százezer  leütésbe szuszakolni. Hogy mégis megpróbálkozom Putyin rendszerének bemutatásával, annak – bevallom – van némi pedagógiai színezete is.

{MORE}

 

Erre utal a könyv alcíme: Kézikönyv Orbánnak. Roppant tanulságos dolgok történtek ugyanis Oroszországban például a médiával, a régi és az új oligarchákkal, a politikai ellenzékkel vagy az igazságszolgáltatással. Létrejött és viszonylag gördülékenyen működik egy olyan rezsim, amely ügyesen bűvészkedik a lényegétől teljesen idegen demokratikus formákkal – anélkül, hogy veszélyeztetné saját leválthatatlanságát. Ez egy roppant izgalmas, hatalmas léptékű, shakespeare-i világ, drámai hősökkel, hihetetlen történetekkel és főként nagy-nagy természetadta gazdagsággal.

Egyébként pedig nem politológiai alapművet görget monitorán az olvasó, hanem hét éves tudósítói munkámból leszűrt tapasztalatokat, benyomásokat – egy pillanatképet arról az Oroszországról, amelyről mi magyarok annyi mindent tudni vélünk.”

Beleolvasok

Szerző

ISBN

Kiadó

Betekintő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Putyin Oroszországa (ekönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük