Rejtegetett szenvedély 1.

3 690 Ft

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9786158064019 Kategóriák: ,

Mit lehet tenni, amikor a szerelem olyan mindent elsöprő, hogy határtalanul ragadja magával azt, aki belekóstolt? Mit lehet tenni, ha ez a gyümölcs ráadásul a legtiltottabbik a tálon, emiatt pedig a legízletesebb is egyben?
A történet hősei belekóstolnak, majd rabul ejti őket; szabadulni sem a józanész, sem az intő jelek ellenére nem lehet, nincs visszaút. Bár kezdettől rejtegetni kénytelenek mindazon szenvedélyt, mely egymás karjaiba sodorta őket, a vágy nevű méreg a csontjaikba költözik. Gyötrelmes próbatételeik során nemcsak testüket, hanem lelküket is feláldozzák a szerelem oltárán, s néha sikerrel, néha fájdalmaktól tarkítottan veszik fel a harcot az akadályokkal, melyek szüntelenül az útjukba gördülnek. Vajon elég erős ez az elemi kapocs köztük, hogy megbirkózzanak két másik, mindezt gátolni igyekvő féllel, akik különös mivoltukból fakadóan leplezetlenül kísérik végig mindazon eseményeket, melyekbe hőseink sodródnak, mikor a boldogságuk már csaknem elkönyvelhető és háríthatatlan?
Szereplőink végzetes lobbanékonysága teremt számukra olyan fájdalmas helyzeteket, melyeket megoldani képtelen feladatnak tűnik, érzelmeik mélysége és tisztasága viszont hozzásegíti őket ezen problémák leküzdéséhez.
A néhol bizarr, meglepő, csavaros, helyenként elképzelhetetlen bonyodalmakkal tarkított történet olvastán hinni kezdünk a végzet legyőzhetetlen erejében, megváltozik a véleményünk a harci szellemről, a reményről, végül – pont, mint hőseink – szembenevetjük a lehetetlent.
A Rejtegetett szenvedély 1. és 2. kötete végigkísér minket azon az érzéki labirintuson, melynek végén hőseink közreműködésével révbe ér a szerelem.

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rejtegetett szenvedély 1.” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük