No products in the cart.

Üzlet

Tanulj meg meditálni egyszer és mindenkorra! (ekönyv)

2 900 Ft

Cikkszám: 9786156164490 Kategóriák: , , ,

Leírás

Meditációs tanfolyam a könyvben.
Ha ezt a könyvet (nem csak véletlenül :)) tartod a kezedben, nagy valószínűséggel érdeklődsz a meditáció iránt.
Az én kérdésem feléd az, hogy miért? Mit remélsz, hogy a meditálás tud adni neked? Miért vonzódsz a meditációhoz? Hiszen, sokféle okból lehet meditálni, vagyis a meditáció jótékony hatásai sokrétűek.
Ha olyasmi a válaszod, hogy azért meditálsz, mert
– azt érzed, hogy az élet sokkal többről szól, mint a hétköznapi tevékenységekről vagy a beszélgetésekről a történésekről,
– vagy az Igazságot keresed,
– vagy ki szeretnéd fejteni a saját identitásodat (Ki vagy? Hogyan kerültél a Földre? Mi ez az egész?…),
– vagy az igazi belső szabadságra vágysz,
akkor ezt a könyvet neked írtam.
De kérlek, ne értsd félre! Nem én fogok kész válaszokkal felelni a kérdéseidre. Az igazán fontos kérdésekre nem elég intellektuális és főleg nem másoktól származó válaszokat kapni. Azokkal nem lennél előrébb.
A szíved kérdéseire mély (szavakon túli) válaszokra van szükséged, amelyek csakis belőled fakadhatnak. Természetesen Te tudod a válaszokat! Úgyhogy, nem szeretnék felsőbbrendűbb lenni nálad és leértékelni a tudásodat azáltal, hogy én válaszoljam meg a kérdéseidet.
Ezért ez egy gyakorlati könyv lesz, aminek nem az a célja, hogy általa új (akármennyire is izgalmas) információkkal legyen tele a fejed, hanem inkább az, hogy Te magad első kézből megtapasztald, mi a valóság.
A könyvet azzal a céllal készítettem, hogy ne csak gyorsan és könnyen sajátítsd el a meditációt, hanem a meditáció segítségével mélyen megismerd a valódi Önmagadat (lehetőséget teremtve annak, hogy azt ki is bontakoztathasd a gyakorlati életben). Így majd annyira kitágul a világod, hogy azután már el sem fogod tudni képzelni, hogy valaha is újra visszatérj a nyelvi és fogalmi határok közé szorított gondolkodás által leszűkült szemlélethez.
Készen állsz? 🙂

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
BetekintőOlvass bele!
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tanulj meg meditálni egyszer és mindenkorra! (ekönyv)” értékelése elsőként
Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv