No products in the cart.

Üzlet

Titkos égbolt (ekönyv)

1 000 Ft

Cikkszám: 9789635742004 Kategóriák: , , ,

Leírás

Martin Howard Parker elsőként megjelentetett írása, a Titkos égbolt: az első projekt című könyv arra keresi a választ, hogy mi állhat az egész világon tapasztalható különös észleléseknek hátterében, amelyek az azonosítatlan repülő tárgyakkal állnak kapcsolatban.
Milyen összefüggés áll fenn az UFO-k és a nukleáris létesítmények között? Milyen módon kötődnek az UAP és az USO jelenségek a tengerekhez, a tavakhoz, a földrengésekhez és a vulkanikus aktivitáshoz világszerte?
Talán az Amerikai Egyesült Államok egyik szigorúan titkos fekete projektjéről van szó? Amennyiben nem az USA, akkor az Oroszországi Föderáció vagy a Kínai Népköztársaság tevékenysége áll a rendkívüli technológia fejlettséggel rendelkező Tic Tac tárgyak hátterében?
Ha nem a nagyhatalmak titkos fejlesztései, akkor talán egy fejlett, földönkívüli civilizáció eszközei tűnnek fel újra és újra a radarrendszereken?
Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ a szerző a könyvében.
A Titkos égbolt: az első projekt az 1900-as évek elejétől kezdve a 2004-es USS Nimitz találkozásig bezáróan tárgyalja a azonosítatlan repülő tárgyak történetét.

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Titkos égbolt (ekönyv)” értékelése elsőként
Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv