No products in the cart.

Üzlet

Tizenkét keréken Európán át (ekönyv)

800 Ft

Cikkszám: 9789633816301 Kategóriák: , ,

Leírás

Kedves Olvasó!

Ha hagyományos útleírást szeretnél: Ne olvasd el ezt a könyvet! Ha azt várod, hogy Európa híres-neves látványosságait találod a lapokon, akkor bizony ez a könyv nem Neked készült!

 De ha szeretnéd beutazni velem Európát, ha szeretnél megismerkedni egy életformával, ha részese akarsz lenni a kalandnak, melyet a férjemmel átéltem az egy hónapig tartó út során, akkor ez a könyv Neked készült! Ha önfeledten akarsz szórakozni, miközben bebarangolod velem a kontinenst: ne tétovázz, vágj bele az olvasásba!

Fogadd tőlem szeretettel ezt a kis úti naplót. Élvezd az utazást, és ha kérhetem: gondolj szeretettel azokra az emberekre, akik távol a hazájuktól, a családjuktól dolgoznak azért, hogy a boltokban időben legyen az áru, és mi felhasználók, vásárlók könnyedén hozzá jussunk ahhoz, amit szeretnénk. A kamionsofőrök szállítják az autódhoz az alkatrészeket, a lakásodba a bútorodat, de még a kenyeret is, amit megeszel. Távol a szeretteiktől fáradhatatlanul nyomják a gázpedált, harcolnak a nehéz útviszonyokkal, az időjárással, de legfőképp a magánnyal. Ez az ára annak, hogy világot látnak, hogy az életük minden napja kaland. Légy részese most Te is ennek a csodának, ennek a nehéz, de mégis szép, ellentmondásokkal teli életnek!

Jó utat, jó szórakozást kívánok!

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tizenkét keréken Európán át (ekönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv