No products in the cart.

Üzlet

Úgyis csak anyámat érdekli

3 290 Ft

97 készleten

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9789635741809 Kategóriák: , ,

Leírás

„Most sírjak vagy nevessek?”- hangzik el ennek a könyvnek az utolsó fejezetében. Valahogy így, ebben a sorrendben: hol sírunk, hol nevetünk Judit történetein.

Ö az egyik legkedvesebb kollégám, de a munkahelyi pörgés mellett sosem volt időnk nyugodtan leülni egy teára (mert a kávét nem szereti), hogy egy kicsit jobban megismerhessük egymást.

Aztán felfedeztem az írásait a közösségi médiában. Ámulva, csodálattal olvastam az újabb és újabb szösszeneteket, vagy éppen személyes vallomásait. Csodáltam, hogy milyen őszintén meg tud nyílni, mennyire beenged a legszemélyesebb világába, a családi életébe, a hétköznapokba és a drámákba is. Amikor nem tudtam pontosan, mi történt velük, azt reméltem, hátha megírja. Megírta. Sírtam vele, ahogy mindannyian, drukkoltunk a lányáért, Zsófiért.

Majd egyre nagyobb élvezettel olvastam „utazásainak” történeteit, amelyek nem távoli földrészeken, hanem munkába jövet-menet estek meg vele. Olyan apró, vicces történéseket, amik másoknál elvesznek az élet „viharában”; Judit nemcsak nézi a körülötte zajló eseményeket, hanem meg is osztja velünk, mindenki örömére.

Azt mondják, hogy a sírást meg a nevetést csak egy hajszál választja el egymástól. Judit nem a hajszállal bíbelődik, mert őszinte. Nyitott. Tele iróniával és öniróniával.

Ezek nagyon jó történetek. Talán éppen azért, mert – emberiek…

Szalóczy Ibolya

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Úgyis csak anyámat érdekli” értékelése elsőként
Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv