Veled vagy nélküled (ekönyv)

1 000 Ft

Cikkszám: 9789634246480 Kategóriák: , , , ,

Ha azt hiszed, el tudod képzelni, hogy a borítón látható gyönyörű fiatal divattervező hölgynek, Jane-nek, milyen hajmeresztő kalandokban volt része elképesztő helyszíneken, és a sűrű akciófilmbe illő jelenetekből hogyan menekül meg rendszerint a férfi segítségével, akit hol imád, hol nem bízik benne, akkor szorozd meg százzal képességed mértékét, és igazad lesz! Divattervezők látványos versenyére, örökség utáni hajszára, rejtélyekre, de humorra is jócskán számíthatsz.
Bizalommal lenni egy olyan világban, ahol szinte senki sem az, akinek mutatja magát, nem könnyű. Győz az ösztön, kalandvágy, vakmerőség, vagy a tudatosság és a türelem? Oly sok büszkén odavetett mondat és ítélkezés után Jane ráébred a boldogság forrására. Csak szeress! Annak is tanúi lehetünk azonban, hogy a cselszövő, kegyetlen, hatalmuknál fogva mindenen átgázolók, vagy éppen a gazdagságot annyira vágyók minden eszközt bevetnek.
Majd csak kapkodod a fejed, hogy képben légy! Nem ábrándozhatsz ám kedvedre, mert elszáguld melletted a történet.
Mellesleg gazdagodhatsz utazással, gasztronómiával, irodalommal, divattal kapcsolatos ismeretekkel. Veled vagy nélküled, ez a világ már létezik!

Beleolvasok

Szerző

ISBN

Betekintő

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Veled vagy nélküled (ekönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük