Visszahozom Benjamint!

2 700 Ft

2 készleten (utánrendelhető)

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz!
Cikkszám: 9786150027739 Kategória:

Melanie és Larry Swanson egy fiatal, ambiciózus házaspár, akik imádott munkájuknak élve megfeledkeznek szülői kötelezettségeikről, a gyermeknevelésről, pedig hét éves kisfiúk rég áhított vágya egy igazi család. Melanie pszichológusként szeánszokat és szellemtúrákat tart, Larry teológusként ásatásokat végez messze feleségétől és fiától. Benjamin háttérbe szorultan, megszállott szülők közt éli meg napjait, így közös játékot is csak a bébiszittertől vagy az osztálytársaktól remélhet.
Egy iskolai osztálykirándulás alkalmával a gyermek felhevült testtel ugrik a hideg vizű folyóba, s ez szívizomgörcsöt eredményez. Orvosok hosszú harcát követően Benjamin elhalálozik. Az édesanya képtelen elfogadni a történést. A kórházban halott kisfia mellé fekszik, majd defibrillátorral kiüti magát, hogy gyermeke után mehessen…
A teljes mértékben kitalált sztori első fele izgalmas szellemvadászatok közt misztikus ásatásokba is bepillantást enged, később a túlvilágra kalandozik a történet, ahol Melanie kisfiát keresi azzal az eltántoríthatatlan elszántsággal, hogy visszavigye őt a való életbe.

Szerző

ISBN

Boltban lévő készlet

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Visszahozom Benjamint!” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük