No products in the cart.

Üzlet

White (ekönyv)

1 500 Ft

Cikkszám: 9786156151513 Kategóriák: , , ,

Leírás

“Úgy tűnt, a fiú őt nézi, de nem szólt semmit. Hannah elmerült a világító, liláskék szempárban. Már tényleg bizonyos volt benne, hogy albínó, habár még soha nem látott ilyen színű szemeket, pláne nem ilyen szikrázóakat. A fiú már felült a matracon és egyre csak a lányt nézte, amikor léptek döngtek a poros kövön.
– Mi van? Mi a fenét nézel? – hallatszott a szigorú férfihang. “

Hannah tizenötéves kora óta minden nap ugyanazzal a meggyötört fiúval álmodik. Segíteni akar neki és meg van győződve róla, hogy a fiú létezik, noha a legjobb barátnőjét leszámítva senki sem hisz neki.Azonban egy egyetemi tanulmányi kiránduláson váratlan meglepetésben lesz része.
Dr. Aeron Caine, a Pure Blood kutatóintézet igazgatója és vezető kutatója egy rendkívül elismert, sikeres és népszerű ember. Az egész életét az emberiség jobbátételére tette fel. Kutatóintézete folyamatosan új gyógymódok után kutat és azon dolgozik, hogy ezek minél szélesebb körben is elérhetővé váljanak. De vajon milyen áron?

Vajon valóban létezik a fiú Hannah álmaiból? Milyen titkot rejtenek a Pure Blood kutatóintézet falai? Mi lehet dr. Caine valódi terve és hogyan kapcsolódik ez Hannah-hoz?

A Fehérség egy fordulatokkal és drámával teli történet. Egy szerelem története és egy szörnyen véres titoké, amit csakis Hannah göngyölíthet fel.

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
BetekintőOlvass bele!
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„White (ekönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Győr, Bisinger József stny. 18, 9022 Budapest, Csengery u. 72, 1067 info@publioboox.com
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv