Kosár

Kosár

Üzletszabályzat

Általános tudnivalók

A www.publioboox.hu a Publio Kiadó Kft.  által működtetett webáruház. A honlapon található szöveges, képes és más jellegű anyagok szerzői jogilag védettek. Felhasználásuk, illetve a honlapon található minden egyéb anyag (grafika, szöveg stb.) kereskedelmi célú másolása és továbbítása a Publio Kiadó Kft. engedélyéhez kötött.

A webáruház e-könyveket és nyomtatott könyveket, (a továbbiakban: tartalmak) forgalmaz. E kulturális tartalmak megvásárlásuk után azonnal letölthetők és használhatók, illetve nyomtatott könyvek a gyártás után szállítandók.
Az egyes tartalmak fájlformátumairól, jellemzőiről a portál megfelelő rovataiban tájékozódhat. Kérjük, az első vásárlás előtt olvassa el üzletszabályzatunkat az alábbiakban.

Árak 

A publiokiado.ro oldalon található árak kizárólag Románia területén élő szerzők számára érvényes. A publio.hu oldalon található árak Románia területén kívül mindenhol érvényes.

A publiokiado.ro oldalon tájékoztatásul megjelenítjük a RON árat. A fizetés minden esetben forint alapon működik.

Általános felhasználási feltételek

A www.publioboox.hu található tartalmak megvásárlása Önt arra jogosítja fel, hogy a tartalmat személyi számítógépén és egyéb multimédiás készülékein használja és tárolja, a saját háztartásában használt egyéb lejátszó-eszközökre átmásolja, illetve egy darab biztonsági másolatot készítsen. A felsorolt eszközökön tárolt tartalmak a személyes felhasználást meghaladóan kizárólag térítésmentes oktatási célú demonstráció esetén használhatók fel.

Minden, az itt megjelölt körön kívül terjedő felhasználás a portál felhasználási jogát, valamint a szerzői jogot sérti, ezért a portál üzemeltetői a jogsértő magatartással szemben jogi eszközökkel lépnek fel. Különösen tiltott a megvásárolt tartalmakat hordozó állományok (fájlok) visszafejtése, módosítása, a tartalmak sokszorítása bármely reprodukciós eljárással, térítésmentesen vagy ellenérték fejében történő terjesztése, bérbeadása.

Ki vásárolhat a portálon?

A honlapon regisztrált, bejelentkezett látogatók vásárolhatnak. A megrendelés elküldésével Ön elfogadja az ezen üzletszabályzatban és az egyes tartalomtípusok aloldalain olvasható felhasználási feltételeket.  A megvásárolt tartalmak jogtisztaságát Ön a visszaigazoló levélhez mellékelt, kinyomtatható visszaigazolással és számlával igazolhatja. A Publio Kiadó szerzője saját részre kizárólag a publio.hu oldalon vásárolhatja meg saját könyvét.

Regisztráció, bejelentkezés, adatmódosítás

Az oldalon való vásárlás regisztrációhoz kötött. A regisztráció után az adatait szabadon módosíthatja.

Figyelem! A hibásan, figyelmetlenül kitöltött adatokból eredő esetleges károkért a nem vállalunk felelősséget! Kérjük, jelszavát bizalmasan kezelje és gondoskodjon arról, hogy ne kerülhessen illetéktelen kezekbe. A jelszó kezelésével kapcsolatos esetleges károkért nem vállalunk felelősséget.

A regisztrációval a felhasználó elfogadja a hírlevélre való feliratkozást.

Fontos tudnivalók a letöltésről

A megvásárolt tartalmakat korlátlan számban töltheti le.  Egy e-könyv megvásárlása lehetőséget ad az összes e-könyv formátum letöltésére.

Fizetési módok és számlázás

Kérjük, a vásárlás előtt olvassa el a Vásárlási útmutatót.

A honlapon kiválasztott, kosárba helyezett és megrendelt tartalmak vételárát banki előreutalással, kuponnal vagy PayPal accounttal lehet megvásárolni. Publio Kiadó szerzői jutalékkal nem lehet vásárolni az oldalon.

Az eladó adatai:

Publio Kiadó Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-976776
Adószám: 23757679-2-43.
Cím: 9178, Hédervár, Kont István utca 2.

A számlát a vásárló letöltheti a Profil vásárlásaim menüpont alól.

Szállítás

A vásárolt e-könyveket a vásárló letöltheti vásárlás után a honlapról, melyről e-mailben tájékoztatjuk. A nyomtatott könyvek szállítását futárszolgálattal végezzük a vásárlás során kiválasztott módon.

A nyomtatott könyvek gyártása és szállítása 5-10 napot vesz igénybe. Amennyiben a szerző a feltöltés után vásárolt nyomtatott könyvet, úgy a szállítási határidő az első gyártás miatt 20 munkanap.

Keménytáblás könyvek gyártása bizonyos esetekben 14 munkanapot is igénybe vehet.

A Lira Nagykernél raktáron lévő könyveket két munkanapon belül átadjuk szállításra a GLS futárszolgálatnak.

Garanciális feltételek, cseregarancia

Amennyiben a vásárolt terméke sérült szállítás, vagy a gyártás alatt, akkor azt kérjük postafordultával visszaküldeni és a cseréről gondoskodunk.

Megrendelés lemondása

Megrendelés lemondása kizárólag írásban lehetséges az info(kukac)publioboox.hu e-mail-címre  küldött levélben, a megrendelés azonosító számának megadásával. Egy megrendelés csak egészében mondható le. Például: ha az adott megrendelés hat különféle könyvet tartalmazott, a megrendelés lemondása mind a hat címre vonatkozik. A megrendelés lemondását követően a Publio Kiadó képviselője írásban értesíti a megrendelőt arról, hogy a megrendelést töröltük adatbázisunkból. Amennyiben a megrendeléshez kapcsolódó vételár kifizetése megtörtént, a kifizetett összeget visszautaljuk a vevőnek.

A megrendelések lemondása a 45/2014(II.26) Kormányrendelet és ennek kapcsán a 19/2014(IV.29) NGM rendelettel összehangoltan történik. 

A vásárló a vásárlásával egyidőben és az üzletszabályzat elfogadásával nyilatkozik arról, hogy a 45/2014(II.26) Kormányrendelet 29. § értelmében a nem tárgyi adathordozón történt ekönyv vásárlása során eláll a felmondási és elállási szándékától.

Jogi nyilatkozat

A Publio Kiadó Kft. mint a www.publioboox.hu portál létrehozója, fenntartója és üzemeltetője, kijelenti, hogy a szerzői jogilag védett tartalmakat kizárólag a jogtulajdonosokkal kötött szerződések alapján forgalmazza, és garantálja e tartalmak jogtisztaságát. Az igazolhatóan a www.publioboox.hu oldalról, regisztrált vevő által letöltött tartalom esetében a portál fenntartója szavatolja, hogy harmadik személy nem lép fel jogdíj-igénnyel a vásárló irányában.

Adatvédelem

A portál látogatói személyes és üzleti adatainak védelme a Publio Kiadó Kft. számára kiemelten fontos. A honlap fenntartójaként a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli és kizárólag a megrendelések teljesítéséhez használja fel; azokat semmilyen formában, sem egészben, sem részleteiben nem adja tovább harmadik fél részére. A weboldalunk használata közben szükséges személyes jellegű – azonosításra alkalmas – adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII. Törvény).

Adatgyűjtés és feldolgozás

Weboldalunk látogatása során webszerverünk kizárólag technikai információkat rögzít és tárol (IP cím, a weboldal, ahonnan meglátogatott minket, illetve amelyeket tőlünk meglátogatott, a látogatás időpontja, időtartama) ezek név nélkül kerülnek a rendszerünkbe, statisztikai célokból. Kizárólag a regisztráció során megadott személyes adatokat rögzítjük.

A regisztráció során csak olyan adatokat kell megadnia, amelyek feltétlenül szükségesek az Ön megrendelésének maradéktalan kiszolgálásához illetve az esetleges későbbi kapcsolattartáshoz (pl. reklamáció esetére).

Személyes adatok átadása harmadik fél számára

Az Ön személyes adatait kizárólag online-bankkártyás fizetés esetén és kizárólag a tranzakciót lebonyolító bankhoz továbbítjuk, azonosítási céllal. Adattovábbítás a hatósági hivatalok felé csak a törvényi előírások keretében történhet.

Információ küldése, hírlevél

Szeretnénk Önt folyamatosan tájékoztatni az áruházunk  újdonságairól és új szolgáltatásairól, ehhez az Ön személyes adatait is felhasználjuk. A regisztrált tagok automatikusan hozzájárulnak e levelek fogadásához. Lemondásért kérjük írjon az info(kukac)publioboox.hu e-mail címre.

Tájékoztatási törvény

Önnek jogában áll az Önről tárolt személyes adatokat megismerni, ezt kérelem benyújtása esetén térítésmentesen biztosítjuk az Ön számára. A tévesen tárolt adatokat (pl. lakcím, e-mailcím változás) az Ön kérésére javítjuk.

Adatvédelem, adatbiztonság

A Publio Kiadó Kft., mint a www.publioboox.hu portál fenntartója, megtette a szükséges technikai és szervezeti intézkedéseket, hogy az Ön által részünkre bocsátott személyes adatokat eltűnés, megsemmisülés, manipuláció és jogosulatlan hozzáférés ellen megvédje.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Publio Kiadó Kft., mint a www.publioboox.hu fenntartója felelősséget vállal a fentiekben meghatározott adatvédelmi pontok betartására. Amennyiben további kérdései vannak, kérjük, forduljon informatikai szerkesztőségünkhöz!

info(kukac)publioboox.hu