Kosár

Kosár

Vásárlási útmutató

A portál használatát Firefox vagy Chrome böngészõvel ajánljuk.

A vásárlás az internetes webáruházakban megszokott egyszerű módon történik.

1. A könyváruházban tallózva, vagy a Keresés funkciót használva válassza ki a kívánt terméket, és annak neve mellett vagy az adatlapján kattintson a Kosárba feliratra.  Ezután jelölje be a könyv kívánt formátumát (nyomtatott vagy e-könyv), majd kattintson a fizetés gombra. Ha még szeretne valami mást is vásárolni, akkor kattintson a megfelelő gombra.

2. Ha befejezte a válogatást, akkor az oldal tetején megtalálja a Kosarat, amire kattintson rá.

3. A kosár képernyőjén ellenőrizze a kiválasztott termékeket, valamint a saját adatait. (Amennyiben még nem regisztrált oldalunkra, itt azt megteheti.) A kosárból eltávolíthatja bármelyik terméket, majd kövesse a képernyő utasításait.

4. Megrendeléséről néhány percen belül visszaigazoló e-mailt kap a regisztráció során megadott e-mail-címére. Ha a visszaigazoló e-mail nem érkezik meg, kérjük, jelezze munkatársunknak az support(kukac)publio.hu e-mail címen. (Érdemes ellenőriznie levelezőprogramjának spam (levélszemét) mappáját: a levelezőprogram, illetve a helyi hálózat szigorú biztonsági beállításai miatt előfordulhat, hogy levelünk oda került.)

5. A fizetés után megvásárolt könyvét a “Profil” menüpont alatt találja. Ha nincs bejelentkezve, ez esetben a “Jelentkezzen be” menüponton keresztül jelentkezzen be, és a bejelentkezés után fog feltűnni a “Profil” menüpont a “Jelentkezzen be” menüpont helyén. A Profil alatt három legördülő opció lesz, ott értelemszerűen ismét a profil menüre kell kattintani. A másik kettő menü, a “Profil szerkesztése”, illetve a “Kijelentkezés” a vásárlás szempontjából nem érdekes.

6.Ha előutalásos fizetést választott, javasoljuk, a visszaigazoló e-mail megérkeztéig ne indítsa el az átutalást. A visszaigazoló e-mail nem csak a szükséges bankszámlaszámot tartalmazza, hanem azt az azonosítószámot is, melyet kérünk feltüntetni az átutalás közleményében.

Megvásárolt könyvét vásárlás után bármikor letöltheti tárhelyéről. (Profil menüpont)

7. A nyomtatott könyv rendelését a fizetést követően 5-10 munkanapon belül szállítunk, mert minden egyes megrendelést egyedi POD technikával gyártunk.

Köszönjük, hogy nálunk vásárol!